måndag 22 mars 2010

Syskonkärlek

Puss och kram lillsyrran!!! Är det inte sött så man smälter...
Tilda har utvecklats nåt otroligt sista tiden. Hon är glad och högljudd och far runt som en virvelvind över golvet. Hon kan sitta och jollra och prata på sitt eget lilla vis och hon skiner som en sol. De jagar varandra och skrattar tillsammans och ha hur kul som helst. Det är så kul att se dem och höra deras skratt. Sen skriker hon iofs nästa stund för att han har tagit nåt ifrån henne men det är en parentes...

I lördags hade vi ju som sagt goda vänner här på middag. Det var dåligt med fotande men som tur är har Maria ett par bilder på sin blogg =) Jag lyckades i alla fall få en på sötnosarna Melwin och Alfons i likadana pyjamasar. Det är Melwins billåda som är så spännande.Lilla virvelvinden kommer farande. Det är inte så lätt att fota henne för hon är så snabb så när jag lyckats ta mig ner på golvet är hon nästa alltid framme hos mig och då ser bilden ut som en sån där karikatyr-mjukis-hund man brukar kunna köpa med liten kropp och jättestort huvud =)
Hon har sin egen krypstil men fort går det.Melwin vid frukostbordet i morse. Han äter löskokt ägg i äggkopp =)En som smält som en mjukglass en varm sommar dag är mormor när vi på eftermiddagen ringde till henne och Melwin sa Heeeej mommo!!! Tyckte nästan att jag hörde små tårar där i andra änden av luren =)

4 kommentarer:

fia sa...

ÅÅÅ dom är för söta!!!! & JÄTTE JÄTTE fina mössor du sytt!!!! gud va duktigt nu blir jag liiiite avis,, :P jo vars denna syskonkärlek är Underbar,,, gos & bråk om vartannat!!! som Nu Linnea spelar Data & Ida vill "titta" på Jisses villken LIV!!! hahaha Ha en fin fin dag trots regn Fyy Kram

Suz sa...

Hej så fina mössor helt otroligt! Så söta de är. Gulligt att de är så go med varandra. Som mina då;)
Kram Suz

Sara sa...

Men goa Memmin! Heja nu kommer det!

TinaStina sa...

Vilka härliga kort på barnen! Längtar nästan lite tillbaks till den tiden, men bara liiiite :) Och mössorna är supersnygga! Synd att mina ungar är för stora, annars hade jag beställt några.

Kramar