fredag 26 mars 2010

Sista helgen..

..innan jag börjar jobba..... Jag börjar dock inte förrän på torsdag (1 april) men det är ju innan nästa helg. Ska bli spännande, både för mig och för Matte som ska vara hemma med våra små yrväder.

10 månader har gått extremt fort men jag känner att jag behöver komma ut lite nu så det är dags för Matte att ta över nu.

Idag har vi haft en jättemysig dag på stan med Heidi och barnen. Vi tog bussen in med två dubbelvagnar på förmiddagen och gick och shoppade lite. Jag gjorde ett jättefynd på Lindex. De sålde ut vinteroveraller och det fanns två rosa kvar i stl 86. Perfekt till Tilda till nästa vinter. 129:- istället för 699:- Helt ok!!!!!
Sen åt vi lunch på Mc Donalds. Jag är ingen stamgäst där så Melwin är inte direkt van vid den maten men det gick bra, han åt.
Efter lunchen gick vi hem och Melwin och Tilda sov i vagnen. Hugo och Elsie sover inte på dagarna så de var vakna.
Tack Heidi för en supertrevlig dag.Nu kollar vi på Let's Dance. Väntar på att det ska börja igen efter nyheterna. Spännande att se vem som vinner, jag tycker båda är lika bra så det är svårt att gissa.

LillTilda kan dricka själv =)


Melwin, min lilla konstnär, målar en krya på dig teckning till morfar som inte kunnat prata på flera veckor nu. Hoppas Melwins teckning får morfar att bli lite glad i alla fall. Och att han kan prata tills på torsdag när han ska vara barnvakt då både jag och Matte jobbar.Nu börjar Let's Dance igen, nu blir det spännande!3 kommentarer:

Nathalie sa...

Vad fina dina barn är tessan:) skönt att ni är friska och krya nu. Stor kram från Nathalie

Nina sa...

Härliga bilder i inlägget innan och i detta också såklart =) Pussbilden är ju bara så söt!
Hoppas morfar blir glad över konstverket, ses på tisdag.
kram nina

TinaStina sa...

Ser massor av LO-möjligheter i dina fina foton! Hoppas du haft en skön helg. Ses vi på tisdag?

Kram!