lördag 20 mars 2010

Moroten ska användas

Om en halvtimme ska jag iväg och sola!!!!! Så lyxigt!! sånt som var en självklarhet för 5 år sen ses nu som lyx.

Soligt och härligt är det idag också. Tilda ligger ute och sover i vagnen och Melwin sitter bredvid henne i vagnen och bara funderar över livet =) Han ville sitta där. Dörren står öppen och ute hörde jag hur tövattnet rinner i stuprören. Det känns som vår!!!!!!!!!!!!!!

I onsdags hade jag en produktiv kväll. Matte var borta och med barnen krypandes runt fötterna hade jag dejt med symaskinen. Med tiden gick ju sen barnen och la sig och jag och symaskinen fick mer tid för varandra=)
Här är kvällens skörd:Barnen hade dåligt med mössor i passande storlekar och Tilda behövde lite nya dregglisar. Den turkosa molnmössan var dock en present från Melwin till Alfons och med tanke på Alfons blogg så verkar det som att han blev glad för den =)

Igår var jag och barnen och åt lunch med mormor och morfar på Tellus. Jättetrevligt och mysigt att vara ute med barnen när de sköter sig =) Efteråt matade vi fåglar nere vid ån, MASSOR av fåglar.... Och sen var barnen inne och shoppade lite med bästa morfar på Kanel..... Är de inte fina så säg =)Ikväll får vi besök av goda vänner. Ska bli jättekul. Längesen vi hade folk över på middag. Vi har varit dåliga på att ta tag i och bjuda hit folk. Trist för det är så kul både att ha folk här och att få gå bort till andra =) Men nu får det bli ändring på det, nu ska vi skärpa oss. Snart är det sommar också med härliga grillkvällar!!!!

Nu är det dags att åka mot solariet!

4 kommentarer:

Bodil sa...

Shit, vad duktig du är att sy! Får man lägga in en beställning och köpa en mössa och en dreglis i rosa molntyg? kram, kram

mia sa...

Vilka fina saker du har sytt! Har du en brodermaskin, eller?
Lite synd att slösa pengar på solariet när solen lyser så fint:)
Ha det gott, vi ses snart//kram

Nina sa...

Hoppas det var skönt att sola =) Är ju lite emot det där med solarium men, ok då...
Dina mössor du tillverkat är sååå fina! Och vad fina barnen blev i sina fina Nova Star kläder, stod och höll i den turkosa t-shirten i fredags.. men köpte den inte. Blev en liten plåtask till mig själv istället...
Kram Nina

Suz sa...

Men ååååå så fina,så coola. Du är sååå duktig och kreativ.
Dina barn är så söta,riktiga godingar.
Kramar Suz