söndag 28 mars 2010

Inte igen...

Tänkte börja med att visa ett kort som jag gjorde till en utmaning på Stampartic jag tänkte vara med i. En jättefin skiss som man kan se här. Det stod skisstävling för mars och när jag då glad i hågen för ca en vecka sen skulle ladda upp mitt kort såg jag till min fasa att sista datum var 8 mars!!!!! Nåja, hoppas mottagaren/mottagarna blir glada i alla fall.....Jag har även gjort ett par enkla kort till mina kusiner som fyller båda två i veckan (obs att de är syskon, fyller åren efter varandra och båda fyller nu i veckan.... snabbt jobbat, jag som tycker att 16 månader skillnad på Melwin och Tilda är lite...)
Jag trodde att vi skulle bli bjudna på födelsedagskalas hos dem båda men inbjudningarna har lyst med sin frånvaro.... så jag får posta dem istället, kanske fattar de piken!!!

Enkelt behöver inte vara fult och jag tror i ärlighetens namn inte att de skulle se "det fina" i att jag lagt ner 5 timmar per kort så dessa tyckte jag passade bra =)

Nu till vardagen. I morse var det dags igen..... KRÄK!!!! Melwin satt i sängen och kräktes... Ska det aldrig ta slut?? Dock var det bara tillfälligt och han har mått bra under dagen. Han har inte fått mycket mat men varit pigg och glad och framemot kvällen fick han äta lite lite. Hoppas att det bara var nåt skit han fått i sig.

Han och Tilda har haft kul idag i alla fall. De har kört varandra i lära gåvagnen.

Tilda är så sjukt rolig. Ibland när hon inte har nån napp i närheten tar hon en liten badanka istället och sitter och leker med den i munnen. Det ser så kul ut. Och igår kväll när hon skulle lägga sig ville hon inte ha nappen, den åkte ut med ett plopp så fort jag stoppade in den och så skulle hon ha ankan istället.... Gullunge!Nu sover de sött i alla fall. Jag har kört veckans tredje pass på crosstrainern. Mitt nya mål är sista maj. Fortfarande 3 gånger i veckan som gäller men jag känner att jag håller ett högre tempo nu och det är snart dags att öka motståndet lite igen tror jag. Jag har inte helt bestämt vad min nya belöning ska vara men det lutar åt något med naglarna. Jag är ju mest för naturliga naglar men börjar tröttna på att de bara går sönder. Jag hade alltid långa naglar förr men det går inte längre. Det är väl bara att inse att livet inte ser likadant ut längre. Våtservetter, disktrasor och handtvätt femtioelva gånger om dagen (för att inte tala om handsprit då vi är ständigt magsjuka här) tar ut sin rätt på naglarna och de fnasar sönder sig istället för att växa sig långa och starka.
Jag återkommer när jag bestämt definitivt vad jag ska belöna mig med. Ska diskutera lite med min vän och "guru" Malin (Andersson). Så får vi se vad jag kommer fram till.

Nu är det duschen och sen sängen.

3 kommentarer:

Marie-Louise sa...

Va synd att du missade utmaningen, superfint kort! Gillar korten till kusinerna, det enkla kan ofta vara det snygga. Hoppas att sonen mår bättre idag. =) =) Ang förra inlägget, du som har såå många fina foton, klart du ska göra lite LO:s!Testa, du kanske blir helt biten ;) ;) Kram till dig!

nathalie sa...

som jag nämnt tidigare, dina kort är fantastiskt fina. Önska jag hade den talangen. Den ljuvlica är carolina www.ljuvligacarolina.blogg.se. vet i sjutton varför inte länken fungerar. och till sist, KRYA PÅ ER, nu får det vara nog med sjukdommar till våra små.
Kram

TinaStina sa...

Oj vad jag gillade det översta kortet! Färgerna är underbara och den stora rosetten hur läcker som helst! Synd på utmaningen men belöningen blev ju ett fint kort som kommer att göra mottagaren jätteglad :)

Jättefina kort på barnen igen. Listen carefully, I'll say this only once... BÖRJA GÖRA LOs med dina fina kort!

Kramen!