måndag 22 februari 2010

Faran över???

Det blev en lugn natt trots allt. Melwin fick vara uppe med oss ifall han skulle må illa igen men vid 23-tiden somnade han i min famn och sen sov han hela natten i sin säng. Vi sov allihop till 8 i morse. Nu är det bara att hålla tummarna att ingen annan blir sjuk heller.

Nu till en annan kräkvarning..... En kväll förra veckan när jag och barnen satt och åt middag hade jag skurit mina sugar snaps i bitar och de låg fint på tallriken och jag satt och åt. Helt plötsligt får jag se något som får mig att sprätta iväg mina sugar snaps ut på bordet istället. Och så här såg det ut.Är det inte äckligt så säg... Jag tror jag tappat aptitien på sugar snaps för resten av livet. Ursprungsland Kenya, det känns ju också sådär.... Bläääääää!!!!

I lördags kväll var vi hos Sara och Tobias och firade Sara som fyllt år. Mina föräldrar var medbjudna också och vi fick god taco. Det var en jättetrevlig kväll och grabbarna hade kul som vanligt (nästan hela tiden, de slogs lite om leksaker också....)

Men efter att ha fått varsin ask med russin satt de som tända ljus.Efter mycket lek, bus och badkarsbad blev de trötta och pyjamaserna åkte på och vällingen serverades. Alfons kände för en mysstund med Albin.

Och sen passade båda grabbarna på att vila hos Albin.Tilda kryper ju runt nu som en liten virvelvind. Snabbast går det när diskmaskinen står öppen. Det var precis likadant med Melwin när han var liten. Tänk att det är så roligt med skitig disk... Titta bara så glad hon är när hon har "tjuvat" en sked från diskmaskinen.Jag måste förresten berätta att jag vann utmaningen jag berättade om i förra inlägget. Mitt allahjärtansdagskort till Matte hade jag ju skickat in till en utmaning hos Mixen. Och som sagt, jag vann!!! =)

Här är födelsedagskortet Sara fick av oss. På insidan sitter ett litet kuvert fast i vilket det låg små utstansade bokstäver med dubbelhäftande tejp på baksidan till Saras tvättmedelsburkar. Se min design i detta inlägget.
Idag är det kallt. Vi har varit ute en stund nyligen i hopp om att alla eventuella bakterier ska frysa ihjäl =)

Dags att fixa middag.
Hej så länge!

3 kommentarer:

Tussemaja sa...

Fy bubblan vad äckligt med levande saker i maten! Förstår att du inte vill äta sådana på en stund.
Vilka sötnosar till barn. Och gulligt när de gosar med vovven. Fint kort! Kanske ska pimpa till vår tvättstuga/badrum? Har i och för sig flytande tvättmedel.

Suz sa...

Bläääää säger jag med! Korten är härliga på barnen ,fast "diskmaskin Tilda" gillar jag bäst!!
Kortet till Sara är så fint,tycker om färgerna. Tror nog inte att jag kommer i kväll är lite rädd att bli sjuk just nu.

Kram Suz

http://stengeltjejen.blogg.se sa...

NÄÄ FYYY FAAAAN VA SNUSKIGT!!! URK