söndag 17 januari 2010

Lillkillen 2 år ♥

Oj oj, det har varit en lång vecka. Vet knappt vart jag ska börja. Bäst att börja någorlunda från början. Eftersom Melwin missade dagis förra torsdagen på grund av magsjuka var det nu äntligen dags i tisdags. Så återigen, på måndagkvällen talade jag om för honom att han skulle få gå till dagis och träffa sina kompisar dagen efter. Och vad händer... Jo, lagom när vi har gått och lagt oss hör vi hur han gnäller... Min autopilot ställer direkt in sig på magsjuka och jag blir iskall.
Matte som är något lugnare går in till honom, ner för trappen och hämtar febertermometern och kommer sen in till mig och berättar att Melwin har nästan 40 grader feber...
Så något dagis blev det inte denna veckan heller. Han var feberfri hela torsdagen (som för övrigt var hans 2årsdag) så på fredagen kunde vi i alla fall gå till Öppna förskolan och träffa lite folk.

Nu till födelsedagen!
Melwin fyllde två i torsdags. Shit vad tiden går fort.... Finns det nån förälder som inte säger så... men det gör verkligen det. Han var så liten och nu är han så stor =)
Och inte är det lätt att få en tvååring att sitta still. Och det obligatoriska kortet ska givetvis tas hur osams Matte och jag än blir och hur många gånger vi än måste sätta tillbaka Melwin "i position" =) Pust... denna gången hade jag till och med en tablettask med och kastade godisar till honom en i taget om han satt still =) =) =)
Men ändå, det här var det bästa vi kunde åstadkomma... Att få honom att titta in i kameran var överkurs...Kalas har det varit också. På födelsedagen var mormor och morfar här med många fina och roliga presenter (och Sushi, inte till Melwin dock..)En helt egen verktygslåda med skruvdragare...


hammare..


skiftnyckel...


tång...


=) =)


Tilda fick nöja sig med pappret =) Men det dög bra åt henne.


Sen var det dags för barnkalas igår. Utomhuskalas på Vallarna med pulkaåkning och korvgrillning. Alla (eller inte alla, bara de närmsta) kompisarna var där. Termometern sa att det inte var så kallt men satan vad vi frös efter typ en och en halv timme. Alla barn blev griniga och det var bara att skynda sig hem.

Kvällen innan satt jag och knåpade med detta. Barnens goodie bags där man med hjälp av föräldrarna skulle leta reda på sin egen bokstav.


Och idag var farfar och farmor med respektive samt gammelfarfar och gammelfarmor här med ännu mer presenter.
Jag tror det är lite svårt att förstå, när man bara är två, varför det kommer folk med paket helt plötsligt.. Men det är en nöjd kille som är väldigt glad över sina fina presenter i alla fall.
Tack alla som varit med och firat Melwin!!!! ♥

9 kommentarer:

Suz sa...

Vad stor han är gossen! Tänk nu har vi snart känt varandra i 2 år,bra med Melwins födelsedag då håller vi räkningen.
Härliga bilder!
Kram

Sara sa...

Hej,

vad kul att läsa om kalaset men tråkigt att han varit sjuk. Så är det med barn, bara att hålla humöret uppe. Hoppas shorten passar. De blir snygga på badstranden i sommar (Alfons har likadana, konstigt va?)

Vad fina de är i sina Me&I tröjor. Jag väntar på att Alfons armar ska bli tillräckligt långa för ärmarna.

Krama barnen från mig.

sara

Anonym sa...

Härtligt med utomhus kalas =) =)
o nu är han en stor liten kille så nu får vi fira 2år vi med KRAM

Nina sa...

Underbara bilder på barnen, speciellt den med tången om näsan *hihi*
Kramar Nina

Petra/Paradise sa...

Vilket härligt blogginlägg!
Söta foton och din kille är så stilig!
(å lillpluttan börjar även hon bli stor!) :)
Hälsa Melwin å gratta så gott!!

Många kramar Petra & Loke

Petra/Paradise sa...

Gulle dig för dina söta ord inne hos mej!!
jag blev så enormt glad ska du veta!! *kramar om*

ta hand om dej!!
KRAM Petra

Agnieszka sa...

Jättefina bilder! Ja visst går tiden alldeles för fort=)

Hoppas allt är bra med er?

Kanske lust med en fika någon dag eller så när de större barnen är på dagis?

kram

Anonym sa...

[url=http://kfarbair.com][img]http://www.kfarbair.com/_images/logo.png[/img][/url]

מלון [url=http://www.kfarbair.com]כפר בעיר[/url] - [url=http://www.kfarbair.com/about.html]חדרים[/url] גדולים אנחנו מציעים שירותי אירוח מיוחדים גם ישנו במקום שירות חדרים המכיל [url=http://www.kfarbair.com/eng/index.html]ארוחות רומנטיות[/url] במחירים מיוחדים אשר יוגשו ישירות לחדרכם...

לפרטים אנא גשו לאתר האינטרנט שלנו - [url=http://kfarbair.com]כפר בעיר[/url] [url=http://www.kfarbair.com/contact.html][img]http://www.kfarbair.com/_images/apixel.gif[/img][/url]

Lillsnörpa sa...

Vilka härliga presenter Melwin fick! Du bjuder på riktigt fina bilder! Söta goodiebags! /Lillsnörpa