måndag 11 januari 2010

Kalashelg

Denna helgen har gått i kalasens tecken. Vi var på Vincents 2-årskalas på lördagen och Hugos 4-årskalas på söndagen. Båda hade kalas på Familjecentralen på Arnö (där vi hade vår namngivning). Så det har varit mycket bus och lek i helgen. Skönt att vi alla var friska och krya efter veckans otrevligheter (se tidigare inlägg..)

Här kommer en bildkavalkad från båda kalasen.

Födelsedagsbarnet Vincent.

De yngsta deltagarna. Tilda och Vincents lillasyster Agnes.


Fiskdamm


Söndagens födelsedagsbarn Hugo
Denna gången fick man ta sig igenom en labyrint för att få sin godispåsePå lördagkvällen var vi hembjudna till våra goda vänner Sara och Tobias på middag. Så trevligt och gott!! Alfons och melwin hade superkul hela kvällen och turades om att skjutsa varandra på Alfons nya trehjuling.
Födelsedagsbarnens kort.

I morgon ska Melwin börja dagis igen efter ett långt jullov. Ska bli superspännande att få träffa kompisarna igen. Jag tror Melwin längtar. Han ska till och med få åka pulka till och från dagis.
Sen fyller Melwin 2 år på torsdag, stora killen ♥ . Och han ska ha utomhuskalas för sina kompisar i helgen. Hoppas det blir lyckat.

9 kommentarer:

fia sa...

Va mys Att åka Pulka till & från dagis,,, JÄTTE fina kort du pillat med SOM vanligt!!
KRAM

Nina sa...

Å vilka superfina kort du har gjort!!! Skönt att ni är friska nu, hoppas vi ses imorgon =)
kram Nina

Tussemaja sa...

Fina kort! Jag känner minsann igen gubben i månen :) Den är så användbar. Härligt att få se bilder från kalas... påminner om våra kalas för typ "100 år sedan".

Suz sa...

Så bedårande kort, på både dina fina kort och på barnen! Säger som Tussemaja...100 år sen man var där!

Ses i kväll Kram suz

Agnieszka sa...

Imorgon blir våra killar stora! kram

Bettan sa...

Hej! Jag gör gärna en "namnplatta" till dej, typsnitten finns i mitt dataprogram till symaskinen, det är svårt att tala om vilka som finns men om du mejlar till mej så kanske jag kan göra en lista på vad som finns. Det är svårt att visa då den som inte har detta dataprogram kan se, det går heller inte att mejla länken för du kan inte öppna den. Jag kan ev sy upp nåt o fota för att du ska se. Så gjorde jag till de andra tjejerna, det som passade bäst för deras namn. Beror lite på vilken storlek du ska ha på "bakrunden" tjejerna har 140x30mm. Min mejl bettanholgersson@hotmail.com
Kram sytanten

Maria sa...

Gratta Melwin på 2-årsdagen från oss! Vi ses i helgen! Kram Maria och Tobbe

Agnieszka sa...

Hej. Har mejlat en sida till dig som heter Campafre, det var där jag beställde Hugin&Muginkläderna till halva priset. de har olika erbjudanden varje vecka!

Den jag beställde är i storlek 86 och lite stor i storleken, men det är ju bara att vika upp armar och ben lite!

kram

Anonym sa...

Hej jag måste bara slriva det också.. att molnkortet är så JÄTTE UNDERBART FINT, I LIKE...kram Maja