onsdag 30 september 2009

Min nya kamera

Åh min nya kamera har kommit =) Jag är så glad =) Nu ska jag bara lära mig att ta riktigt fina kort också. Bråkade lite smått med företaget jag handlade från då de inte höll leveranstiden och sen helt plötsligt när jag ringde inte hade någon kamera kvar mer än visingsexemplaret. Så då fick jag med Canon experience pack, värt 1500:-på köpet som innehöll bla en bok om hur man tar bättre bilder med Canon eos digitalkameror. Så nu läser jag på kvällarna =)

Stackars barnen får stå ut med att vara fotomodeller nu. I och för sig är de vana eftersom deras far är en fotogalning. Vi har ett antal tusen bilder från Melwins första år.

Kolla in deras nya fina molnmössor. Sömmerska: Therese Fredriksson. Javisst, jag hade femma i syslöjd =) Pyssel är roligt i alla de former och förutom kortmakeri är jag just nu inne på mössömnad. Fina va =)Idag blir Tilda 4 månader och den obligatoriska månadsbilden är tagen. Shit vad jag höll på. Hon är inte lika mycket linslus som Melwin var. Han sken som en sol bara han såg kameran. Jag tog nog 50 bilder på henne. På den hon log mest hade hon just spytt ner bodyn... Efter klädbyte fortsatte vi och den näst bästa bilden blev suddig.... Jag är ju ingen proffsfotograf än... Så den här blev det. Söt blev hon i alla fall.I lördags var jag på scrapträff på Mixen. Hade med mig Tilda så det gick väl sådär. Hon var nöjd och glad mest hela dagen men vägrade sova. Och precis när det var deadline på kortutmaningen var hon missnöjd med det mesta... Men en vänlig själ (vet tyvärr inte vad hon hette) tog då hand om henne så jag fick göra klart kortet. Tack! Jag vann inte men här är kortet. Det är till en vän men jag talar inte om vem för hon har inte fått det än.Nu ska jag snart hämta Melwin och dra direkt till stan och förhoppningvis hitta några snygga leggings. Vill ha i nån kul färg, var finns det????

Förresten... har ett par bilder till jag måste visa.. Vi hade besök i lördags kväll av bästa familjen
Karlsson. Varför ska man klä sig fint när man ska gå bort/få besök? Grabbarna lekte lika bra i blöja =) Och du Sara, jag förstår varför inte din mobil funkar längre =) =)
8 kommentarer:

Nina sa...

Jättefina bilder på barnen och kortet är jättefint, det har jag ju sett på riktigt =)
Hmm.. man kanske får beställa en mössa framöver ;)
Men, vad gör elefanten i bakgrunden på sista bilden??? *haha*
Kramar Nina

Bodil sa...

Hej Tessan! Jag hittade hit efter att Sara tipsat mig om att du också har en blogg. Kul. Jag har just anmält mig till en kurs i digiscrapp så snart kanske jag också kan titulera mig scrappare även om jag tror att just digiscrapp passar mig bättre än vanlig scrapp. Skönt att höra att Melwin är på benen igen efter olyckan. Kram Bodil

Line sa...

Härliga foton på barnen, mösssorna är jättesöta.
Kortet är så fint, såg det ju också på riktigt i lördags.

Suz sa...

Hej,hej! Vad fina kort du tagit ,du är nog påv äg mot proffsfotograf;) Molnmössorna är så söta,skrutt att jag har så stora barn...eller kanske skulle ha en själv;) Kortet du gjort är superfint och med fiiiiina rosor på.
Kram Suz

Sara sa...

Hej,

Ja, jo det är fler saker som är trasiga nu. Han är för snabb helt enkelt.

De ser för roliga ut i sina blöjor.

Jättefina mössor. Själv är jag urkass på att sy. Vad kul att ha två stycken som man kan klä lika men ändå olika.

Kolla mitt projekt! Tobias storknar. Jag myser.

Ses. Kram

Mi-Marie sa...

Hej Tess!

Vad roligt att bli omskriven i din blogg som en vänlig själ :)

Kortet blev jättefint!

Tack själv för att jag fick "låna" henne en stund!

Mvh Marie

Lilla Pyssel Inger sa...

Hej själv Tess:) Bilderna på barnen är så himla fina så roligt att se och vad stora dom har blivet:) Vad tiden bara flyger i väg fattar inte hur fort det går! Å vad roligt med en ny kamera Grattis:) Kortet du har gjort är jättefint jag gillar rosorna och färgerna som du använt dig utav:)Carolina hade så himla tur att få ett kanon jobb som IT supporter för Äpple i Stockholm när hon tagit studenten.Så nu har min yngsta också flyttat hemifrån, jättejobbigt med så är livet!!! Man har dom bara till låns och jag lovar dig den tiden går snabbare en man man tror! Så utav något tråkigt så blev det något roligt också för jag har fått ett efterlängtat eget pyssel rum som snart är klart och jag trivs som bara det:) Vad roligt att du gillade idéen med att alstra på tomma tejp rullar. Jag gör av med en del tejp och har länge tänkt å funderat på ett sätt att kunna använda även dom så att man får lite mera för sina pengar å det är jo inte fel eller hur:)Ha det så bra kramis från lilla Inger:)

TinaStina sa...

Jättefina kort på barnen! Och så gillade jag jag flodhästkortet massor också. Jag håller med det är lätt att fastna i att göra nästan likadana kort hela tiden. Jag sitter i det träsket själv just nu.

Undrar just om Busfabriken fanns när mina barn var små... Det verkar superkul.

Du undrade vilket alfabet jag använt till Leksandskortet och tyvärr kan jag inte svara på det. Jag skrev ut den med min Gazelle och eftersom jag har flera hundra typsnitt att välja på så tänkte jag inte på vilket detta var! Om jag listar ut det hör jag av mig!

Kramar!