onsdag 14 oktober 2009

Melwin 1 år 9 månader

Min fina kille blir 1 år och 9 månader idag!!! Sen han blev ett fotar vi ju var tredje månad så idag var det dags. Innan dagis var enda tiden vi hade så det var upp tidigt för att morgonen skulle gå ihop sig (vilket den aldrig gör). Melwin sitter alltid minst en halvtimme vid frukostbordet och vi blir alltid sena.
Och idag var det alltså fotografering efter frukosten. Och inte sitter han still, det är totalt omöjligt.... Men men, till sist så blev det en bild. Den blev fin, men han ser ju så stor ut. Är han verkligen så där stor? Min lilla bebis växer ifrån mig.... Fast det är otroligt kul med utvecklingen som sker, barn är fantastiska!Det är ju ett tag sen jag bloggade nu. Kvällarna går så otroligt fort och man vill hinna så mycket den lilla stund man har för sig själv. Tilda somnar runt 22 just nu och det är skitjobbigt... det blir så lite kväll kvar efter att hon har somnat. Jag hoppas verkligen att det är en övergående fas och att hon snart somnar tidigare.

För snart två veckor sen var jag med Johanna och Sophia på underbara barnmässan i Älvsjö. Oj vad kul vi hade. Vi var där straxt efter att de öppnat på fredag morgonen (inte riktigt kl 9 dock eftersom vi missade avfarten från motorvägen, fastnade i köerna och då också fick betala vägtull.....) och det var redan fullt i Nova Stars monter =) Vi hjälpte till så gott vi kunde att länsa montern och nog vart de av med en hel del. 12 par jeans och säkert lika många tröjor hade vi med oss därifrån.
Tilda var såklart med på mässan. Efter ett tag tog jag upp henne ur vagnen och hade henne i baby björn på magen och efter det fick hon inte plats i vagnen igen för vi började fylla den med påsar. Och se själva hur den såg ut....Pyssellusten har infunnit sig ordentligt. Det är tyvärr bara tiden som är lite knapp men jag jobbar på så fort jag hinner och de obligatoriska tisdagskvällarna med tjejerna är ljuspunkten när man går hemma och lagar mat, klär på barn, klär av barn, byter blöjor, ammar, tvättar barnkläder osv osv hela dagarna.
Senast i raden har det blivit ett kort med egengjord bakgrund och egenhändigt ihopknåpade rosor. Det är barnens gammelfarfar som fyllt år och han blev så glad för sitt kort.Nu är det natt för länge sen... Dags att krypa till kojs så man orkar upp till frukosten i morgon igen =)

4 kommentarer:

Suz sa...

Hallå där! Snart är han en lång och reslig karl som klapppar lilla mamsen på huvudet och säger ööööh!!
Bosse kortet är så snyggt de är sååå fina de rosorna du gör. vad det anbelangar alla kassarna ...säger jag bara: Jag tror jag svimmar;)

Kram Suz

Nina sa...

Fint kort på Melwin =)
Och jösses vad ni shoppat!!! *Kul* Bossekortet är jättefint så jag försår att han blev glad. DU jag är ledig på måndag, glömt att messa dig ju... Vi kan ju höras om det.
Kram Nina

Tesa/Therese sa...

Hej! Du skrev att du körde "flingpkt", embossingfolder A+B+B.
Du ska köra så här:
A
Embossingfolder med papper i.
Ramen av (2 ihopklistrade) flingpkt och den ska ligga precis på embossingfoldern.
C
Kör igenom maskinen.
Nu har du skapat en ram i embossingen. Hoppas det funkar annars får du höra av dig igen. Kul att du testar, låt mig få veta hur ditt resultat blir. Kram Tesa

Anonym sa...

kalas fin gosse du har.. o fint som tusan blev kortet.. kram maja