torsdag 3 september 2009

Semestern är över för den här gången...

Nu är den långa semestern över för den här gången. Matte har börjat jobba efter tre månaders ledighet och Melwin har börjat på dagis igen. Nu får han ju bara gå 15 timmar i veckan eftersom jag är hemma med Tilda men det är ändå skönt att ha det lite som vanligt igen.

Vi avslutade den långa ledigheten med två underbara veckor på Gran Canaria. Vi bodde på Sunwing Resort Arguineguin på södra Gran Canaria. Superfint väder hela tiden. Otroligt barnvänligt hotell med allt man kunde önska sig. Flygresan gick över förväntan men visst var det jobbigt för Melwin att vara någorlunda stilla i så många timmar.

Vi vill tacka våra vänner Sara, Tobias, Elvira och Alfons för trevligt resesällskap. Det här var tredje resan vi gör tillsammans, hoppas det blir fler!!!!

Sunwing har verkligen allt, trevliga shower på kvällarna, bra pooler för barnen, Lollo och Bernie (en giraff och en björn som kommer och minglar med barnen), egen mini market osv...

Våran dubbelvagn väckte stor uppmärksamhet (vi köpte en Urban jungle dubbelvagn veckan innan vi åkte). Många viskade och pekade och en del kommenterade till oss att den var så praktisk. Det verkade som att de inte har sett dubbelvagnar där nere. De enda som inte gillade den var busschaufförerna. En kväll satt vi och väntade i 40 minuter på buss eftersom de åkte ifrån oss och sa "Next one" när de såg våra vagnar.... Kul när man suttit och väntat i värmen med tre småbarn... Den kvällen struntade vi till sist i bussen och gick och åt i vår by istället!

Tilda växte så det knakade där nere, måste ha varit solen. Sista dagarna fick jag inte igen hennes pyjamas över låren =) Lilla tjejen har blivit stor. Vi var på tremånaderskontroll idag och hon väger nu 5,5 kg och är 61 cm lång.

Här kommer några bilder från resan:
4 kommentarer:

Nina sa...

Å vad härligt ni verkar ha haft det!!! Förutom hemresan du berättade om =P
Nu ska jag kolla om jag ska ha någon mer magnolia =)
Kram Nina

Suz/Kortmaja sa...

Nej men åh,vad fina semesterbilder. Härliga! Tilda har ju växt men det har ju Melwin också:0) Ses i morgon.

kram Suz

Anonym sa...

ni måste ha haft det alldeles underbart o super fina proffs foton som vanligt, kram maja

Myran sa...

Hej!
Har i tidigare inlägg sett att du haft word window punch till salu. Min fråga till dig är om du har någon kvar? I så fall är jag intresserad. Min mailadress är m_y_ran@hotmail.com.

Hälsningar

Marianne