torsdag 2 juli 2009

Sommar och sol

Vi har varit utan internet ett tag nu. Just nu verkar det funka igen men är fortfarande lite svajigt... Man får passa på att uppdatera medans det funkar för man vet aldrig vad som händer.

Vilken sommar det har varit, helt underbart. I helgen tog vi fram en balja med vatten till Melwin så han fick leka med sina leksaker i vattnet och svalka sig. Och det gjorde han. Rätt vad det var satt han i baljan... Gissa om blöjan blev tung =)

Melwin har slutat på dagis nu för sommaren. Nu börjar han inte förrän 1 september igen när Matte börjar jobba. Det är härligt att ha honom hemma men jag känner ett större ansvar att hitta på en massa grejer för att han ska ha roligt. Man har lite gratis när han blir aktiverad på dagis.

Men även om det är härligt att ha honom hemma så är det intensivt med två barn och det finns vissa stunder som är guld värda.... (jag vet inte varför bilderna blev åt fel håll, nån som vet hur man roterar bilder i blogger????) Lugnet breder ut sig över tomten när det ser ut såhär i vagnarna:


Idag har vi varit vid Örstigsnäs och badat. Det var 24 grader i vattnet. Jag badade för första gången i sommar. Albin var överlycklig, han är en riktig badhund, sover som en stock nu efer allt simmande.
För Melwin var det badstrandspremiär. Förra sommaren var vi ute en del men då var ju han så liten så det minns han nog inte. Han var lite skeptisk mot vattnet och det är väl synd att kalla det för att han badade men han kände lite på vattnet i alla fall......och han åt pannkakor......lekte i sanden......och byggde med stapelburkar.Och Tilda, hon sov =)Ikväll har något hänt som jag väl aldrig trodde jag skulle få se. Matte har klippt Melwin!! Jag hämtade sax och vattenflaska och skulle klippa honom men då ville Matte prova. Han höll på i säkert en halvtimme. Melwin ser ganska lidande ut på bilden. Det gjorde han inte hela tiden men mot slutet började han tröttna. Och resultatet? Ja, det tar vi en annan gång....

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej i värmen, vilka superfina bilder på barnen!

//Malin

Suz/Kortmaja sa...

Hallå där!Underbara bilder på dina goa ungar! Vädret är underbart,hoppas det fortsätter över helgen iaf. Ha det bra och jag saknar dig och våra pysselstunder. Kram