torsdag 25 juni 2009

Long time no see...

Nu är det tredje gången jag försöker få till detta inlägget. Det har krånglat varje gång och då har jag blivit arg och struntar i det. Men nu har jag bantat ner antalet bilder och ska ge det ett ärligt försök.

I torsdags förra veckan träffade vi våra härliga vänner Sophia, David och Theodor och Johanna, Erik och Vincent. Det var supertrevligt och killarna hade så kul. De är så söta tillsammans.Melwin har mer och mer accepterat sin lillasyster. Han går fram och tittat till henne när hon gråter och han kan sitta och pilla lite på henne och vara nära utan att knuffa bort henne. Hans humör är fortfarande av och till men betydligt bättre än de första dagarna. Och min glada kille är tillbaka, framförallt när man får busa med pappa.I lördags hade min pappa 60årsfest. Det var jättetrevligt och precis lagom med folk. Trevliga människor, roliga lekar, massor av mat och bästa bandet som spelade. Melwin hade superkul. Han travade ut i köket och åt salta pinnar för fullt och han tittade mycket på alla som dansade. Han höll igång till halv tolv med då föll han ihop som ett korthus i min famn.
Vi uppvaktade pappa på tolvslaget med fyrverkerier och smällare. (han fyllde på söndagen) Pappa fick en stjärnkikare som vi hade gått ihop om och jag tror att det blev en uppskattad present.
Det får bli allt för nu. Jag vågar inte riskera att allt försvinner igen... Nu ska vi ut i solen och sen till bvc för att väga Tilda. Ska bli spännande att se om hon gått upp bra i vikt. Förra veckan hade hon bara gått upp 50 g och det var inte bvc-sköterskan så nöjd med. Nu har jag matat och matat så jag hoppas det har gett resultat.
Ikväll ska vi ut till Suz på hennes ö och hälsa på och äta gott. Ska bli supertrevligt. Tilda ska få åka båt för första gången. Måste leta fram Melwins flytväst åt henne.

3 kommentarer:

Nina sa...

Underbart kort på Melwin när han kollar in dom som dansar =)
Kortet du gjort till din pappa är superfint!
Hoppas ni har en trevlig kväll hos Suz... ville också komma, men hoppas det passar bättre nästa gång.
kram Nina

Suz/Kortmaja sa...

Vilka fina bilder! Kortet till Bo är så snyggt. Hoppas att allt är bra med er. Jag är i stan :0( men jag tror jag åker ut i kväll igen:0) Ha det gott kram Suz

Anonym sa...

Hejsan, så fina bilder på familjen och kortet till Bo är super nice!

Hoppas Ni överlever värmen, här är det olidligt och det är inte bättre att jag ser ut som ett skrubbsår med gult var... ha ha ha!

hej hej

//Malin