lördag 13 juni 2009

Sjukstuga

Ja, här hemma har vi sjukstuga. Tänk, sen jag började jobba har jag inte haft en endaste vabdag men nu sen jag gick hem för att föda barn har Melwins sjukdomar avlöst varandra. Ni som har följt bloggen här vet ju redan om magsjukan och sen den hemska ögoninfektionen. Ögonen börjar bli bättre nu men sen i förrgår kväll har både Melwin och jag haft feber. Han är lite bättre idag men har ingen som helst aptit. Det börjar bli tröttsamt med dessa stämdiga sjukdomar, nu får det vara nog så vi kan göra nåt kul allihop.

Det är verkligen ett heltidsjobb med två småttingar. Är det inte den ena så är det den andra. Antar att man får rutin på saker och ting så småningom men visst är det ett pyssel. Och Melwin visar sitt missnöje om jag kommer till honom med Tilda i famnen. Jag är betydlugt mer populär när jag kommer utan henne. Jag försökte ta ett kort på dem tillsammans genom att lägga henne i hans knä men hon blev snabbt undanknuffad så det blev inget kort. Vi får väl se, så småningom kanske jag får mitt kort =)

Jag har gjort ett par studentkort på beställning. Här i Nyköping hade vi ju student igår i världens sämsta väder. De här korten skulle till Norrköping och där verkade de ha student i torsdags. I alla fall här var det betydligt bättre väder i torsdags så det bore vi också haft.5 kommentarer:

Suz/Kortmaja sa...

Fyfanken ,vad trist med alla sjukdomar. Hoppas solen kommer då blir det nog bättre:0) Vilka fina kort du gjort,härliga.Stor kram

Anonym sa...

Usch vad tråkigt med all sjukdomar!
Väldigt fina studentkort!

//Malin

Nina sa...

Nä nu får ni allt ta och krya på er!
Korten du gjort är superfina! Phoebealfabetet är ju sååå fint =)
Kram Nina

Myran sa...

Vilka fina kort du har gjort!
Jag hittade din blogg då jag googlade på word window punch. Såg i din blogg, att du för ett bra tag sedan, hade skaffat några stycken. Jag undrar förstås om du händelsevis har någon kvar till försäljning? Ingen skulle bli gladare än jag...

Jag hoppas att du hittar någon i gömmorna och att ni piggar på er snart!

Marianne

Petra/Paradise sa...

Shit pommes frites!! Här händer grejer!!!
STORT GRATTIS TILL LILLA TILDA!!!! Bedårande söt liten tjej!! =D
HOppas sjukstugan kurerar sej snart.
Jättefina kort vännen!

STOR KRAM Petra