tisdag 28 juli 2009

Inspirationsbrist...

Det har varit dåligt med inspiration för att blogga på sistone. Även fast man är hemma så går tiden åt till annat. Melwin är vaken länge på kvällarna och sen finns det alltid annat man vill göra. Men nu ska jag försöka få till något.

Jag har ett nytt kort till farbror Hasse som fyllt år som jag inte har visat. Lite annorlunda för att vara jag men det är alltid kul att prova på lite nya tekniker.Vi har varit på en liten tripp med min släkt också ner till Torpön en dag. Där hade de besök i den lilla båthamnen av Huges Marina som visade upp sina fina motorbåtar och man fick följa med ut och provåka. Det gjorde vi.

Melwin har gjort sig redo för båttur.Lite spännande är det.Morfar fick köra båten.Det gick fort.Men så spännande var det inte ändå... så på vägen in till hamnen igen somnade Melwin... =)Här hemma har vi byggt staket på tomten och flyttat ut grinden till brevlådan så nu har vi fått en lite större tomt. Pappa (morfar) var här och hjälpte till och det blev toppenbra.Nu har Melwin lite större tomt att röra sig på och har hittat till vinbärsbuskarna som är på den "nya" delen av tomten. (Förut hade vi grind inne vid det vita planket på bilden). Så nu går han och plockar och äter direkt från buskarna. Lägg märke till den söta lilla ryggsäcken som han ibland bara måste ha på sig =)
Och om Gun eller Maja läser detta, ser ni vad fin min lilja blev i kanten på kortet =) Nu har den tyvärr vissnat.... =(Den här synen möttes jag av när jag smög in i Melwins rum en dag när han sov middag. Snacka om avslappnat =)Och så till sist min lilla tjej som börjat le. Här är ett av de första försöken till ett leende=)


2 kommentarer:

Nina sa...

Fint kort du gjort och jättefina bilder! Toksött litet leende... Blir nog en charmis hon, precis som storebror =)
Idag har Hugo varit hos frissan, kort kommer på bloggen snart.
Kram Nina

Anonym sa...

Jättefina bilder och ett superfint kort, hoppas att allt är bra, vi åker till Norge nu!

//Malin