fredag 13 maj 2011

Nygammal hobby

Jag har blivit galen.... Ända sen jag var någotsånär lite, långt innan jag började med scrapping har jag älskat att hälla på med naglar. Jag har alltid haft långa naglar och alltid målade. Men är jag födde Melwin hände något. Det funkade inte längre. De gick sönder och skivade sig hur jag än bar mig åt. Jag har gjort lite halvhjärtade försök men det har inte funkat särskilt bra. Förrän nu. För ett par månader sen gav jag mig fasen på att det skulle gå. Jag körde lager på lager av vårdande lack, dag efter dag, och det funkade. Mitt intresse som legat i ide i tre år väcktes på nytt. Och det med buller och bång. Jag har blivit galen.
Sååå många nagelbloggar det finns. Om ni bara visste. Och vad folk är duktiga. Och en sak har jag lärt mig, köp ALDRIG nagellack i Sverige. Ebay is the shit säger jag bara. Just nu kommer det små paket i brevlådan dagligen, hur kul som helst =) Jag har till och med skapat ett nytt förvaringssystem för alla mina lack. Till saken hör att jag har nog nånstans över 200 lack i alla fall. Har inte vågat räkna men jag slängde 32 när jag rensade härom dagen och det märktes inte.

Mycket inspiration finns i alla fall att få och det är ju knappt man törs visa upp sina egna skapelser med tanke på hur duktiga alla är men va fasen. Här kommer ett gäng.

Alla "riktiga nagelbloggare" är så duktiga och skriver hela tiden vad de använt och hur de gjort men de har ju läsare som är intresserade =) Skulle det vara någon som undrar något så fråga.


Tänk att det blivit vår till sist. Och nästan sommar till och med. Är det inte underbart.
Nu kan man...

...äta glass i röda bussen i hamnen....


...gräva i gruset med nya hinken och spaden...


...ha grillkorvspicknick med föräldrar på dagis...


...eller gunga hemma hos kompisar.


Solen och värmen är underbar och vi njuter hela tiden.

I morgon ska vi åka ånglok till grannkommunen Oxelösund och gå på marknad.

Det var allt för idag. Hoppas på lite tätare inlägg framöver.

Kram och gonatt

5 kommentarer:

hi sa...

fint! mer längd bara :-)

Nina sa...

Superfina naglar på alla bilder!!! Längtar lite efter mitt stämpelkit nu =) och hoppas naglarna växer på sig lite tills dess...
Den där nagellacksförvaringen är vi nyfikna på också!
Ses imorgon =)
Kram Nina

Anonym sa...

fint som snus =) mer foton tack.. kram maja

Bodil sa...

Hi, hi. Jag är nog lite konservativ. Även om jag förstår och kan uppskatta hantverket bakom naglarna så tycker jag det ser för jävligt ut rent utsagt. Nej, tacka vet jag fransk manikyr. Enkelt = Snyggt. Vad fina ungarna är! Riktiga sötnosar. Ha det gott.

kram
Bodil

Ann sa...

Hej,

Jättefina naglar som sagt! Hur gör du leopardmönstret? Är det en film som läggs ovanpå?

/Ann