söndag 22 maj 2011

Sommarhelg

Vilken underbar helg! Somrigt härligt varmt. Glada (oftast) barn och mycket roliga saker gjorda. Sambon har spenderat större delen av helgen i vattnet, överlycklig över den hårda blåst som enligt mig varit det enda negativa med helgen. Han är vindsurfare och har längtat hela våren efter att få ut och premiärköra.
Resten av familjen hade en mysig dag igår då vi åkte buss till stan för att gå en sväng med morfar. Det var lite jippon på stan så barnen fick hoppa hoppborg och fiska gratisfiskdamm.
Efter lunch och vila hemma tog vi sen bilen till stan igen för att möta familjen Karlsson för en härlig fikastund på café med efterföljande lekparkslek.
Glada barn = glada föräldrar

Jag lyckades även lura hem familjen K på middag hos oss lagom till vindsurfarn kom hem.


Idag har vi varit på en mysig skogspromenad på förmiddagen. Lyckades få umgås några timmar hela familjen innan det var dags att surfa igen.
Tänk så enkelt att bara ge sig ut i skogen med barnen, och vad kul de tycker att det är.Vi är lyckligt lottade att bo i närheten av skogen där det även finns en fint arrangerad så kallad skolskog dit barnen går med sitt dagis en dag i veckan och är där och lagar mat över öppen eld. Så himla mysigt,och de tär inte korvgrillning direkt. Härom veckan gjorde de fiskgryta och nån gång korvstroganoff och ris.

Melwin visade os hur det går till i skolskogen.

Även Albin njuter.Har ju fått lite mani på detta med naglar och beställt ganska mååååånga nya lack från ebay. Det finns ju så mycket fint. Och vad kul det är att komma hem och det ligger paket i brevlådan =)
Detta är Nubar Treasure, snygg lila färg med mycket skimmer i.Här stämplat med konad M63 och China Glaze Virtual Violet. Syndes inte så jättebra, färgerna var för lika.Och sen över till mitt scrappingintresse som faktiskt inte har försvunnit även om det verkat så. Jag har inte helt legat på latsidan sen jag sist uppdaterade med kort utan här kommer en radda.Det var nog allt för idag. Nu ska jag ut på ebay en sväng.... ;p

1 kommentar:

Anonym sa...

Hej hopp.. fin fina kort o naglar. me like. Kram maja