tisdag 30 november 2010

Anders braskar och julen slaskar

Enligt den gamla bondepraktikan ska alltså julen vara slaskig om det är kallt på Andersdagen (idag). Och så mycket kallare än vad det är idag går väl knappt att få. Alltså väljer vi att inte tro på bondepraktikan i år!

I familjen har vi en Anders Melwin och en Anders Mattias. Dessutom en liten Tilda som blir 1,5 år idag. Men eftersom tisdagar är min kväll då jag är iväg och pysslar (nyss hemkommen) så hade vi lite paketkalas här igår tillsammans med morfar och mormor.

En fin pulka för två blir perfekt till och från dagis. Vagn är inte att tänka på då det inte är plogat. Igår körde vi snowracer men Melwin ville sitta fram och det gick sådär för Tilda att sitta där bak. Hon är ju som en stoppad korv i sin overall så det var inte så lätt att hålla i sig. Dessutom var inte Melwin helt still så hon åkte av ibland.



Paketöppning är kul!



Tilda fick en Upsy Daisy



Och Melwin fick en egen dator! Den har massor av fina och lärorika program men han är nöjd med att bara sätta på den och stänga av den för den säger hej och hej då. Och vad han skrattar!



Puss



o kram





Ett och ett halvt år och ännu ett kort till samlingen. Fina tjej



Usch jag fryser i hela kroppen sen jag var ute med Albin. Det gjorde ont i hela ansiktet! Termometern visar nu -12,6. Bäst att krypa ner i sängen och försöka hinna tina upp innan jag ska ut och cykla om 9 timmar...
Gonatt!

3 kommentarer:

Nina sa...

Så söta dom är!!! =)
Är Melwin nöjd med sin dator?
Funderade lite på en sån till Hugo i julklapp...
Kram Nina

Petra/Paradise sa...

Hur har du det i julbestyret?
Hoppas bra!
Vilka fina presenter de fick, sötnosarna! :)

Må gott och mysig fjärde advent på dig och familjen!!!

STORA KRAMAR Petra

HUSnrNIO sa...

Hej! Kul att du kommenterade till slut=) Härliga julbilder! Ha en trevlig kväll & Gott Nytt År!