onsdag 24 november 2010

Tomten kommer med jul i paketet

Det pratas mycket om jul här hemma nu. Melwin har tittat i de leksakskataloger som kommit i brevlådan och berättat vad han vill ha av tomten. Det är lite oklart om han kommer ihåg tomten från förra året, jag tror knappt det. Men vi pratar om att tomten kommer i jul och har paket. Så härom dagen kom meningen Tomten kommer med jul i paketet.

Anledningen till det plötsliga bloggandet är att jag har gjort ett kort till en utmaning på mixens blogg. Det är Jenny som gjort en finfin skiss och jag som gillar skissutmaningar hängde på. Det har kommit in många fina bidrag men det är ändå kul att vara med.
Här är mitt bidrag: Skissen kan ni se på mixens blogg.För övrigt lever vi just nu i vabbandets underbara årstid. Det är inte många dagar i sträck på dagis innan det är dags för nästa vabbperiod. Vi har klarat av ett par omgångar med feber, en magsjukeomgång på mig och Matte, en magsjukeomgång på Melwin och just nu snor och hosta. Matte har tagit den mesta vabben och det är jag tacksam för. På mitt jobb är det ingen som gör mina uppgifter när jag är borta och vid månadsskiften är det näst intill omöjligt att vara borta. När jag själva var magsjuk låg jag hemma i sängen och jagade in allt till månadsbokslutet som då var... Den här veckan har jag dock varit hemma ett par dagar och myst med de små trollen.

Idag har jag för övrigt lämnat in min cykel så den får vinterskor. Har cyklat omkull en gång hittills så det blir spännande att se om det funkar bra med dubbdäck och om jag orkar hålla ut vintern igenom.
Nu är det sovdags. Upp tidigt i morgon igen. Utbildning i Norrköping. Lite snarkvarning då det handlar om verksamhetshandboken så jag får se till att vara utsövd. Vi skulle få god lunch i alla fall =)

Ifall ni glömt bort hur mina sötnosar ser ut som kommer här ett par uppdaterade bilder på dem.


5 kommentarer:

mia sa...

Jättegulligt kort du gjort!
Kul att du vill vara med. Lycka till!'//mia

Petra/Paradise sa...

Vilket supersött kort du gjort!!!
mottagaren kommer bli så glad!! :D

Och dina små gryn är ju för söta!
Men är inte din lilltös lite väl...fyrkantig?!! ;)

Vill passa på att önska en trevlig helg och en urmysig första advent!! :)

Stor kram Petra

Nathalie sa...

Åh vad roligt med ett nytt inlägg:) Kikar förbi minst en gång i veckan:) Detta är helt galet, men jag har aldrig varit så "sjuk" som denna vinter period. Barnen har klarat sig bra, lite snuva och hosta kan jag leva med. Jag har vait snorig nu sen oktober med halsont och hosta så jag har bara kunnat träna ca 4 gånger sedan oktober. Blir galen och nu har bara vintern börjat.- Fasen vad baciller det finns.

Super fint kort du gjoer, hoppas att det går bra i tävlingen. Krya på er, håll er friska och hoppas att cykeln blir bra med de nya hjulen. KRAM

Nina sa...

Å kortet blev så fiiiint!!!
Och underbara kort på barnen, alltid lika glada =)
Hoppas vi ses imorgon!
Kram kram

Anonym sa...

Hej hopp.. vad fint kortent blev =) åååå de små söta är ju bara sååå söta. kram maja.. syns i morgon