torsdag 5 augusti 2010

Solen kommer tillbaka

Tänk att solen kommit tillbaka. Hoppas den är här för att stanna. Vore ju kul med åtminstone en fin vecka på semestern. Vi skulle ut på sjön i morgon men på grund av dålig planering samt att vi blivit bortbjudna till bästa Maria och Tobbe i morgon kväll så hoppar vi det och HOPPAS att det kan bli en fin dag i helgen istället så vi kan dra ut då.

På altanfronten har vi precis kört iväg sista lasset med jord/grus. Vi har fraktat bort runt 15 släpkärror med jord/grus. Först grävt upp allt från tomten och ut i skottkärror till en hög utanför tomten och sen grävas upp därifrån och på släpkärran för att köras iväg och grävas av från släpkärran... Mycket grävande blir det. Nu ska inte jag ta åt mig den stora äran för jag har inte grävt hälften så mycket som Matte har gjort men jag har ändå grävt BRA MYCKET för min otränade kropp.
Idag har vi även börjat väga in de första reglarna så i morgon fortsätter vi med det. Bilder kommer...

Jag har ett par "gamla" kort som jag ännu inte visat upp. Det första var till min fina vän Heidis lilla Elsie när hon fyllde 3. Och det andra var till min farbror Hasse när han fyllde för några veckor sen. Melwin pratar fortfarande om "wawo Sasse" (farbror Hasse) och blev överlycklig härom dagen då vi äkte ut till dem för att låna deras släpkärra.

Korten var allt jag hade att visa idag. Nu är det hundpromenad och sen sängen för att vila min trötta kropp så vi orkar upp och jobba i morgon bitti.


3 kommentarer:

Nathalie sa...

Svar: Allt kommer från indiska. Får ju bara jobba i deras kläder. Hoppas att allt är bra med er, Kram

Anonym sa...

hej hopp... finfina kort.. kram Maja

Nina sa...

Underbara kort, speciellt elsiekortet med den fina bakgrunden.. Hugo gillade bilkortet jättemycket... han va med och surfade runt lite förut =)
Nya "headern" är superfin, underbar bild!
Hoppas du har det bra, KRAM!