lördag 29 maj 2010

Vart tar tiden vägen...

Det enda negativa med att jobba är att arbetet inkräktar lite väl mycket på fritiden... Hur ska man hinna allt man vill göra??? Det är väl i och för sig så för alla småbarnsföräldrar att man tycker att tiden inte räcker till men alla andra tycks ju hinna städa, tvätta och allt sånt som jag inte känner att jag hinner. Kanske handlar om prioritering ;)

Om två dagar blir min lilla skrutta ett år!!! Helt sjukt! Hon är ju fortfarande bebis!!
Vi har förresten fått besked att vi till hösten får in båda barnen på det dagis Melwin stått i kö för överflytt till ända sen han började på dagis. Och ända känner jag mig så kluven. Vi kommer sakna alla kompisarna och Melwins fina fröknar (pedagoger) där han går nu... Jobbigt men jag tror det kommer att bli jättebra. På nya dagiset är de ute nästan jämt och de går till skogen flera dagar i veckan och lagar mat där. Melwin är dessutom så både social och självständig så jag tror inte det blir några problem för honom att komma i en ny miljö med nya kompisar.

Tänkte visa ett par kort jag gjort på sistone. Det första är till en arbetskompis (min vikarie under mammaledigheten) som gifte sig förra lördagen. Och det ändra är till våra nära vänner Maria och Tobbe som båda fyllt år och bjöd oss på en trevlig fest för två veckor sen.

En bild att bli glad av.
Jag har den här bilden på min vägg på jobbet och jag kan inte låta bli att bli glad av att titta på den. är de inte härliga =)Nu är det mitt i Eurovision Song Contest. Hur kul är det när inte Sverige är med... Vi missade visst allt den här sommaren, nu Eurovision och sen fotbolls VM.... SUCK...

2 kommentarer:

Suz sa...

Ja du, var tar tiden vägen??!Nyss var det vargavinter nu står gärderna lysande gula av raps!
Så fina kort helt underbara. Det får bli att jag får sitta bredvid dig på tisdagarna för jag missar allt du gör;)Så underbart kort på barnen de är så söta.
Ha det gott nu så ses vi på Tisdag. Kraaaaam
Suz

TinaStina sa...

Håller med fullt ut vad gäller tiden...

Vilka fina kort du gjort! Gillar båda massor och det andra är hur coolt som helst. Gillar verkligen den där stämpeln.

Har pysselpingel-abstinens och ska göra allt för att hinna dit imorrn. OM inte jobbet kommer emellan, OM inte sonen tar bilen för mig. OM inte... :)

Kramar!

Förresten, fotot på barnen är underbart! Sitter här själv och ler :)