fredag 14 maj 2010

Ett charmtroll och en sjukling

Världens mammigaste, världens skrikigaste men ibland också världens gladaste unge. Ibland visar de upp sina goda sidor och då är de rätt söta!! Är det inte sött med nåt så assymetriskt som tre tänder där nere. Två veckor kvar till ettårsdagen och det blir nog inga flätor i håret.. Bättre lycka nästa år..
Min lilla prins är sjuk! Han fick feber igår morse som steg upp emot 40 grader till kvällen igår. Idag har han varit bättre men inte feberfri. Han har inte ätit mat på två dagar men smörgås går bra =) Han har myst med täcket och snutten i soffan och när vi lagade mat förut så somnade han till favoritprogrammet Händige Manny.
En annan sak.... jag har fått en iphone =) Matte, mina föräldrar och hans föräldrar (och farföräldrar) gick ihop och köpte en till mig. Och nu ska jag beställa ett rosa skal till den=)

5 kommentarer:

Anette sa...

Åh, va roligt me iPhone! *jag vill också ha*
Roligt att man kan byta ut skalet, så att den ser ut som man själv vill ;o)


Kram

Anonym sa...

klart du ska ha en rosa lur =) med du är ju inte 29 längre, hum hum o inte mammaledig längre, hihi Kram kram o trevlig helg =)

Anonym sa...

klart att det är maja som är den anonyma =)

Suz sa...

Så söta man smälter! Hoppas M är frisk nu.Jag kan inte fatta att det lilla trollet fyller 1 år,herregud vad fort det gått! Ses på Tisdag!
Kram Suz

TinaStina sa...

Grattis till iPhonen! Inte avis alls... ;)

Otroligt gulligt kort på Tilda med tänderna. Går ju inte att låta bli att le när man ser henne. Hoppas den lille sjuklingen kryar på sig också. Jobbigt för de små liven när de har så hög feber.

Hann inte till träffen idag heller. Måste göra någon slags omprioritering för att få det att funka tror jag.

Kramar!