torsdag 6 maj 2010

30

Den magiska åldern har jag nu uppnått. 800506 - 30 år sen. Och det närmaste en 30årskris jag kommit är väl att jag i förra veckan råkade färga håret gult. Och inte går det bort heller... Jag som trodde det gula skulle lägga sig efter ett par dar, men icke!! Denna händelse kan förklara min present från Matte, hihi...

Strax innan min klocka skulle ringa i morse vände sig Matte runt på sidan och tog fram ett kuvert och viskade Grattis!! Hehe, han som är hemma och har "sovmorgon" ville inte att barnen skulle vakna... I kuvertet låg ett kort som han hade "scrappat"!!!! Nåja, han hade klippt och klistrat lite. En gullig text till mig och pengar som bidrag till ett frisörbesök =) =) =) Han måste tycka att jag ser förjäklig ut =)
Han hade även fixat lite lyxig frukost till mig. Tyvärr fick jag inte i mig så mycket kl halv sju så det blev en del kvar tills i morgon.

På jobbet blev jag uppvaktad med smörgåstårta och fick en smartbox innehållande en hotellnatt för två. Delvis från företaget men även så hade mina arbetskamrater skramlat till mig. Och trots att jag självklart är med och samlar när nån annan fyller år blir jag nästan rörd till tårar. Till MIG!!!

Ett superfint kort från Suz kom på posten. Tack snälla snälla du!

På kvällen kom mina föräldrar förbi en stund (fast Matte hade lurat mig att de inte skulle komma) och överraskade. Barnen fick varsin boll som de älskade och jag fick en plattång från OBH Nordica, Scratch Nail Food (den stoooora med 100ml, ett måste till naglarna) och underbara stämplar från Stempelglede.


Det har varit en perfekt dag och festligheterna fortsätter med lite kompisar på lördag och mina föräldrar igen och Mattes föräldrar och farföräldrar på söndag. Och helgen efter det kommer mina kusiner hit och firar både mig och Tilda som fyller om ett par veckor.


I helgen som gick var vi på kalas hos Hektor som fyllde 4. Han fick ett Robin Hoodinspirerat kort.Som vanligt så kommer även lite bilder på godingarna (som inte är några godingar då de skrier tills det går hål i huvet på en...)

Gemensam bokläsning


Melwins nya cykel


Tilda får också åka med


Superkul att skjutsa varandra i gåvagnen. Extra kul att vara nakenfis (blöjfis)


Nu är snart min 30årsdag slut och jag ska vara leeeeedig i morgon =) Barnen och jag ska gå till Öppna förskolan och jympasalen. Det har jag saknat såå mycket sen jag började jobba.

Först sova!!

2 kommentarer:

Bodil sa...

Grattis i efterskott! Låter som du fick en fin dag!

Suz sa...

Hej på dig! Vad fina grejer du fått. Roligt att du gillade kortet. Jag älskar det Robin kortet du gjort, kanonfint.
Kidsen är så söta.
Ha nu en bra helg ,kanske lite party?
Varm kram Suz