lördag 2 maj 2009

Vilken sommar =)

Vilken sommar vi har fått. Helt underbart väder. Tyvärr lär väl inte detta hålla i sig fram till hösten men man får passa på att njuta.
Allt är dock inte soligt och glatt. Sähär såg min lille prins ut när jag hämtade honom på dagis i onsdags.Eller rättare sagt, när jag kom hörde jag på håll hur han skrek. Han hade precis blivit biten tre gånger av en flicka. Två i ena armen och ett i andra. Olyckor händer men trist att hon hann bita tre gånger innan personalen hann rycka in....... Som tur är verkar han inte lida värst mycket av det sä här i efterhand.
Ledigheten har som vanligt gått åt till köket. Men vi kan ju inte hålla på båda två mycket mer än de stunder Melwin sover så medans Matte har kaklat köket har Melwin och jag passat på att var ute lite nu när det är fint väder. Han älskar att gunga. Tur vi har en liten gunga på tomten.
Är det inte världens sötaste crocs så säg =) Direktimporterade från ebay. Minsta storleken, sååå gulliga.
Idag har vi varit på treårs kalas hos Hektor. Det var kalas utomhus i solen med korvgrillning och glass. Melwin är inte sådär hundra förtjust i glass vilket i och för sig inte gör något. Han brås på mor sin och vill hellre ha mat. När vi skulle gå hem fick Melwin syn på några överblivna korvar. Då gick han och tog en som han satte sig och åt =) =) Det såg så kul ut.


Hoppas det är lika fint i morgon, då ska jag tvätta min cykel och sen åka förbi någon dag i veckan och köpa en cykelsadel till Melwin. Sen ska vi ut och åka om jag orkar.... magen börjar bli mer och mer kännbar. Men det närmar sig =)

5 kommentarer:

Suz/kortmaja sa...

Baskade ungar som bits!Stackars lilla pojk.
Härliga sommarbilder på godingen. Kram

fia sa...

Men fyy villka märken det måste gjort super ont stackars,,, det är min fasa att tjejerna ska bli sånna skit ungar som bits,,, fyy
Kram

Nina sa...

Konstigt att hon han bita tre gånger innan dom han göra nåt =( Stackarn, inte roligt när dom blir bitna!!!
Kram Nina

Maria G sa...

Grattis på födelsedagen! Jag hoppas att du har haft en toppendag! Kram Maria

Anonym sa...

Hej

Underbara bilder på sötnosen, usch för bett.
Hoppas du hade en bra födelsedag och att kortet kom fram!
//Malin