söndag 17 maj 2009

En händelserik helg - många bilder.

Nu har jag bara tre dagar kvar att jobba, och tänk, precis nu känner jag av en förvärk... Undrar om jag håller ut till 3/6 eller om bebisen vill ut tidigare. Jag måste hinna stryka örngottet och bädda i babykorgen bara =)

Det har varit en händelserik helg med mycket fotande så jag tänkte att jag skulle visa lite bilder. I går förmiddag var vi på Öknadagen. Ökna är en naturbruksskola, tror jag det kallas, som ligger utanför Nyköping. Dit kunde man åka igår och titta på alla djuren och det fanns massor av försäljningar och uppvisningar och så. Melwin fick hälsa på små lamm men ville inte riktigt klappa. Inne hos kossorna var det en kalv som råmade jättemycket. Det var sjukt läskigt trots att Melwin har flera leksaker som ger ifrån sig koljud.
Där inne fanns också en tjur som var så sanslöst stor. Men han gjorde inte mycket väsen av sig.Igår kväll var vi hos Maria och Tobbe och uppvaktade Maria som fyllde igår och Tobbe som redan har fyllt. Det blir fler och fler barn i vår umgängeskrets och om ett par veckor finns det två till, när både Sonja och jag har fött.
Vi spelade kubb, åt god mat och kollade såklart melodifestivalen. Melwin och Alfons är så gulliga tillsammans, åldersskillnaden blir mindre tydlig nu när grabbarna blir äldre. Titta bara när det tar varandras händer när de äter. =)I morde när jag gjorde mig iordning sprang Melwin runt på övervåningen och lekte. Jag hörde att han var inne i sitt sovrum och lekte med sin gamla babygunga. Och när jag kom in möttes jag av detta. Han hade krupit upp i den och kurat ihop sig och fått igång både gungandet och musiken. Så sött. Den är inte direkt gjord för 16 månaders barn =)

Nu ska inte Melwin behöva slå i näsan mer heller. (det har hänt två gånger när han ska ut genom ytterdörren). Morfar var här idag och byggde en trapp åt oss. Titta bara så fint det blev och vad nöjd Melwin ser ut. Tack morfar!

5 kommentarer:

Suz/Kortmaja sa...

Vilka härliga bilder! Underbara,inte den på spikelina(ormen) då,henne gillar jag inte. Men jag har matat henne eller blivit tvingad till:0)Korten du gjort är super fina. Kram ses i morgon

Anonym sa...

Superfina kort, och super trevliga foton, och ja.. inte långt kvar nu innan bebisen tittar ut, oj vad tiden gått fort..

och Lilltass blir 1 år den 30:e - kan jag inte fatta..

//Malin

Erica sa...

Vilka fina bilder, härliga och sommriga. Två jätte fina kort har du också gjort.

Kram Erica

Nina sa...

Mysiga bilder! Söta grabbarna var när de håller lite hand =)
Korten blev jättefina!!!
Har det kommit någon bebis ännu?
Kram Nina

Viddan sa...

Vilka fina kort du gör och vilken härlig liten parvel ni har =) //Lena