tisdag 28 april 2009

Nu får det vara slut snart...

Ikväll har jag varit och pysslat med tjejerna men jag åkte hem tidigt. Har så förbannat ont i ryggen. Jag har varit otroligt skonad från det under denna graviditeten men nu verkar det inte gå längre... I och för sig hade vi after work med jobbet i fredags och var bl a och bowlade... Inte så smart kanske när man är höggravid. Fast det blev inte så många klot rullade för min del ändå, dels var vi typ 6 på varje bara och sen var Melwin med och han tyckte inte att det var så där jättekul nere vid banorna, halvfulla människor, klot som låter och hög musik. Kanske lika bra att han och jag gick runt "där uppe" istället för att spela så mycket.

Nåväl, jag längtar till graviditeten är över. Det börjar bli jobbigt, allt gör ont, magen är i vägen och jag spyr rätt som det är... I morgon är det 5 veckor kvar till mitt planerade snitt men jag tvivlar på att pyret stannar kvar så länge. Vi får väl se =)
Idag fyller Suz år. Det här kortet kom till henne med posten idag.

Det börjar snart bli dags med bilder på köket, jag vet. Ska fixa det till helgen tror jag. Vi har äntligen fått hjälp av mina jobbarkompisar och fått ordning på fläkten. Sååå skönt att slippa den gamla fula som knappt funkade.

Helgen har bjudit på högsommarvärme och vi har passat på att vara ute och fixa lite på tomten. Framför allt har vi äntligen tagit bort den otroligt barnosäkra fiskdammen. Melwin älskar vatten och har dragits som en magnet till den. Känns inget kul att inte kunna lämna honom på tomten utan att behöva bevaka honom. Nu är den dock igentäppt och vi har sått gräs över.

Melwin har fått en bobby car av mormor och morfar. Han har ju sin fina bmw inomhus men nu har han fått en bil han får köra ute med också. Då blev han glad =)


Nu är det dags att ta tag i deklarationen.... Sen sova =)

4 kommentarer:

Nina sa...

Jättefint kort Suz fått!
Deklarationen ja... den måste jag också ta tag i, får bli imorgon tror jag =)
Kram Nina

Anette sa...

Tråkigt att höra att du inte mår så bra. MEn man får väl se det från den sidan att det bara är max 5 veckor kvar...

Ta hand om dej. Ser fram emot att se nya köket :o)

Kram Anette

Suz/Kortmaja sa...

Tusen tusen tack för kortet,jag blev sååå glad. Ses sen. Kram

Anonym sa...

Jättefint kort Suz fått!
Jag ser fram emot att få se ditt nya kök och även den krabaten...

Jag är lite off just nu, massor att göra och vi letar hus, Lilltass måste ha trädgård... ha ha ha - jag är lägenhetsmänniska i grunden men inte sämre än att jag kan ändra mig - duger säkert med plastblommor i en trädgård också...!

//Malin