onsdag 1 april 2009

Vem är det som går och går...

Tänk att han har lärt sig gå. Äntligen! Mer och mer för varje dag. Men ändå är det lite "struttigt" än så länge. Inte helt stadigt men hur gulligt som helst. Det är så roligt när de lär sig saker, man väntar och väntar och så helt slötsligt så bara funkar det.

Sen han började dagis har allt bara gått så fort. Han är ju yngst i sin grupp och det är klart att han blir inspirerad av de äldre. Även om det bara skiljer ett par månader så är skiljer det ju mycket i utveckling. Förra veckanlärde han sig till exempel att äta själv med sked också. Han behöver hjälp att lägga på mat på skeden men sen ska man klara sig själv.

I helgen har vi varit på dop. Det var lilla Elsa som skulle döpas. Har inga foton därifrån men jag visar kortet jag hade gjort till henne.

Jag har inte så mycket nytt att berätta om våran köksrenovering. Nu har det gått så mycket tid till att flytta fläkten. Vi har ett bökigt system där hela husets ventilationssystem styrs via köksfläkten. Inte kan man köpa nån sån där fin fläktkåpa då heller. Trots att jag jobbar på ett ventilationsföretag fattar jag inget, tur man har bussiga jobbarkompisar som hjälper till =)
Tänk att våren äntligen har kommit, hoppas bara den är här för att stanna!!!!!

8 kommentarer:

Anonym sa...

God morgon!
Åh så kul att Melvin går... !

Kul att du uppdaterat vännen, och ditt kort är superfint.

//Malin

Suz sa...

En sådan goding!Mums! Kortet är toppenfint har ju sett det;0) Nu laddar vi för lördagen eller hur? Kramar i stora lass till dig och sötnosen

fia sa...

Villken fin fint kort,,,, och skoj att han går,,, ida tar inte ett steg,,, tänkte på det ifag hur skönt det vore,, om hon gick lite,, då jag va & handlade och INTE hade en peng till kundvagnen så jag fick bära henne på ena armen & korgen i andra,,, SUPERMAMMA,,,,
haha
Kram

Nina sa...

Superfint kort, som jag sett flera gånger *hihi*
Kul att gullungen knallar på, vänta du.. snart springer han runt hela tiden =)
Kram Nina

lk46 sa...

Ett sån härligt kort!

Tänkte bara säga att jag är mycket nöjd med mitt alfabet och dies! tack snälla du!
kram lene

Hanna sa...

Hejja killen!
Här har vi en fröken som knäckte koden för två veckor sen och nu går och går och går hon och kommer ofta fram till dörren!

TinaStina sa...

Kul att träffas i lördags! Fattar bara inte att tiden gick så fort och att jag fick så lite gjort :)

Har du Rollerskate miniskinni (eller vad den heter) kvar? Visst passar den i buggen? Maila mig om du vill sälja den.

Kram!
TinaStina
jakobssontina@gmail.com

mita sa...

Njut, tiden går sjukt fort... mina "små" är nu 21 och 20... men jag är inte en dag äldre ;)
Kul att se ultrabild på magen som ju förevigades på bild i lördags!
Kram!