lördag 18 oktober 2008

Lillen på kalas

I morgon är Melwin bjuden på 1-årskalas hos Theodor. Hur gulligt är inte det. Han ska klä upp sig i skjorta och gå på barnkalas =)
Ikväll har vi haft hela vår kompisskara på middag. Spagetti och köttfärssås blev det. Det är ett säkert kort, det börjar ju bli så mycket barn nu och köttfärssås är alltid gott!! Lille minstingen Alfons har hunnit bli en månad gammal och har nyligen kommit hem från sin första utlandssemester...

I morgon innan kalaset ska jag göra i ordning i Melwins rum. Melwin och jag var på ikea med mormor igår och handlade möbler till honom som ska monteras och sen har jag precis målat om hans rum och nu ska det bli en uggla på en vägg också. Bilder kommer senare.

Här kommer kortet Melwin ska ge till Theodor i morgon.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Väldigt mysigt kort, du gjort nu igen... Färglatt och passar utmärkt till en ett-åring, men jag tror nog mamma och pappa uppskattar det mer, han vill säkert smaka på det!

Ska bli kul att se lillpluttens rum, alltd kul med inredning!

//Malin

Inger Hjelm sa...

Hej och god morgon på dig Therese :)
KANON FINT KORT som vanligt !
Ser mycket fram i mot att se bilder på Melwin sitt nya rum det blir nog kanon. Hoppas ni får det jättetrevligt på kalaset i dag, hälsningar och kramar från Inger:)

Suz sa...

Halloj!Så jättefint kort,Det är härliga färger och så gillar jag när du använder olika typsnitt på korten.Ha en bra söndag ,kram en som vill pyssla ihop med dig snart;)

Nina sa...

Vilket fint kort! Kommer det en bild på Melwin när han är uppklädd? Hoppas det =) Vet du.... jag var på Annas Scrapbooking på loppis igår och fyndade en gammal hängel som passar bra på julkort... tar med den på tisdag. Kram Nina