söndag 4 juli 2010

Härliga somriga helg

I fredags var jag ledig så det har varit en lång varm helg, underbart.
På fredagförmiddagen passade Melwin och jag på att ta en tur till frisören och klippa honom. Han var jätteduktig och satt stilla hela tiden.Och kolla bara så snygg han blev. Blått och allt =)På eftermiddagen blev det poolbad hemma på tomten.Tilda gillade det så mycket så jag fick lära mig "the hard way" att efter att ha klätt om henne inför kvällens besök så kan man inte lämna henne utan uppsikt....Fick bli ombyte igen innan Sophia, David och Theodor kom på en trevlig grillkväll.

Både lördag och söndag har spenderats ute vid Örstigsnäs (vid vattnet alltså). På lördagen hade vi en familjeförmiddag på stranden innan blåsten tog vid så Matte skulle vindsurfa. Då åkte vi hem.
Idag (söndag) tog vi med mormor. Då hade jag och barnen sällskap och Matte kunde surfa bäst han ville. Faktiskt var idag första gången jag sett honom åka. Missade dock att fota det, typiskt...Härliga sommar! Här för att stanna hoppas vi. Nu är det jobb några dagar igen och sen ytterligare en vecka närmare semestern =)

God natt och "då dott" som Melwin skulle sagt (sov gott).

3 kommentarer:

Suz sa...

Hej tjejen!Jag bara tittar och njuter av alla fina bilder. Detta har du med dig i bagaget när det blir vinter igen.
Jag är glad att vi ses i morgon igen.
Kram Suz

fia sa...

Myysig ni haft!!!! KLOCKORNA finns men VITA?? vette tusan vi skulle få hem ett gäng,,, bara att Fråga dom trevliga i butiken!!!!!
Visst e dom fiina,,,
Örstig där brukar vi åxå vara eftersom man kan ha med sig vovven!!!
Men i morgon blire Jogersö för oss även där kan man ha med sig Jycken om man ligger längst nere i vassen,,, och DÄR trivs jag!!!
Vi kanske syns,,,
KRAM på er
FIA

petra/paradise sa...

Härliga foton du delar med dig av :)

Ha det gott!!!

KRAM Petra