fredag 4 juni 2010

Det började inte bra...

Att vara ett år var ingen enkel match. Tilda som numera sover bra på nätterna hade en superjobbig natt i måndags (på födelsedagen). Hon sov oroligt redan på kvällen och framemot natten vaknade hon och var otröstlig. Hon skrek och grät och kunde inte slappna av. Några gånger somnade hon i min famn medans jag halvsatt i sängen, jag fick inte ligga ner. När min klocka ringde klockan 6 kändes det som att jag inte hade sovit på hela natten och jag tof lite extra sovmorgon. På em var Matte på vårdcentralen med båda barnen och det visade sig att de båda två hade en svullnad på örontrumpeten. Kanske liknande öroninflammation. Jag vet inte, men ont hade hon. (Melwin hade haft ont två nätter tidigare men inte alls lika allvarligt.)
Nåväl, på dagen var det bättre och natten till onsdag gick bra. Sen kom febern och onsdag och torsdag var hon riktigt risig. På torsdagen sov hon nästan hela dagen. Ååh vad det gör ont i ett mammahjärta när ens små inte mår bra.

Idag mår hon betydligt bättre och Matte och barnen har varit ute nästan hela dagen och njutit av sommaren. Jag kom hem tidigt från jobbet och passade på att njuta tillsammans med dem.
Vi bjöd in oss själva på besök hos Jimmy, Malin, Elias och Isak och så här trevligt hade barnen där.Förra helgen var vi och firade Elvira på hennes 11årsdag. Det är så roligt att göra kort till henne för hon är så intresserad av scrapping och önskar sig alltid pysselgrejer av mig.
Ett par små pirater fick det bli till henne.Så här sover syskonen Ringdahl. Man kan ana ett mönster. Botten upp =)

I morgon ska vi fira min pappa på hans namnsdag. Vi har en överraskning till honom men det tänker jag inte avslöja här ifall han skulle kika in... Får bli senare.

Förresten ska vi börja bygga en altan hemma hos oss. Ska bli så spännande att se om vi lyckas få till det. Tur att vi har Jimmy på nära håll som lovat att hjälpa till =)

4 kommentarer:

Bodil sa...

Men gud så söta. Två små rumpor som sticker upp! Trevlig helg!

Tussemaja sa...

Vilka sötisar. så gulligt när de sover sådär. kortet passar ju utmärkt till en liten tjeja.

TinaStina sa...

Härliga bilder som vanligt :) Gillade verkligen kortet, ett riktigt tufft tjejkort!

Kram!

Nina sa...

Å vad jag gillar elvira-kortet, blev så snyggt med blommorna och swirlar och allt!!!!
Och det är något speciellt med barn som sover... den där grodstilen förstår jag mig inte på... man kanske skulle prova *hihi*
Ses ikväll.
kram Nina