torsdag 22 april 2010

Tävlingsbidrag

Även om det varit mycket bilder på barnen här på bloggen på sistone så skapade jag ju faktiskt bloggen för två år sedan främst för att publicera mina kort jag gör. På sistone har jag insett hur kul det är att använda skisser att jobba efter. Mycket på grund av att jag har så kass fantasi. Då är det skönt att ha en "mall" att gå efter.

Mitt första kort är till en utmaning på mixens blogg. Där fick man en skiss att gå efter och skissen ser ut såhär.Man har friheten att tolka skissen fritt och vrida och vända på den hur man vill. Jag har följt den ganska slaviskt. Här är mitt bidrag.Kortet är till en kompis till mig som fyller 30 (som vi alla 80'or gör i år =). Vi är bjudna hennes 30årsfest på lördag och temat är glitter. Så vad kunde passa bättre än att gå lös på kortet med en massa glitterlim =)

Nästa kort gjorde jag till en annan utmaning i lördags då jag var på scrapträff. Där hade man också en skiss att gå efter samt att kortet skulle vara monokromatiskt, dvs man får endast använda en färgskala. Jag valde blått (stämpelmotivet fick dock avvika lite). Jag vet inte hur det gick för mig mer än att jag inte vann i alla fall =)
För att jag ska kunna visa kortet nu var jag tvungen att censurera en del av det då mottagaren säkerligen är här inne och snokar. Jag får visa hela senare. Jag är så stolt att jag lyckades göra en sån "majarosett" alldeles själv. Den är inte på långa vägar så fin som proffsmajas rosetter men en bra början =)Jag har ett tredje kort klart också men det kan jag inte visa än... kommer snart...

Tack snälla Suz som jag ALLTID får låna så mycket stämplar av och Veronica som jag fick låna den till andra bidraget av.

Vad gäller livet i övrigt så rullar det på. Det går bra på jobbet och jag trivs bra. Idag var det dock ingen höjdare att cykla så det kom snöblandat regn.... Men Matte och Tilda skulle på babysim så de var tvungna att ha bilen.
Heidi och barnen var här på middag ikväll och vi var hos dem igår. Hennes barn är underbara och låter Melwin låna precis vad han vill trots att han skriker så fort de försöker ta nåt som han har...

Förresten... på tal om jobbet. Det har stått i tidningen att de ska skjuta av en del kanadagäss här i Nyköping. De ska visst skjuta ledarfåglarna för att på så sätt få bort dem. Inte helt fel med tanke på att det känns som att det finns fler kanadagäss än människor i den här stan ibland. Men vet ni var de gör det..... utanför mitt fönster på jobbet!!!!!! Jag som är både skotträdd och inte sådär överdrivet förtjust i att se saker dö framför ögonen på mig!!!!


Kolla vad fint jag sopat gatan utanför våran grind =) Melwin var ju tvungen att ha nånstans att åka bobbycar. Igår var de dock och tog upp all sand så nu är det fint överallt. Till och med gräsmattan var fri från sand, hur gjorde de det?????Nu hoppas jag att våren kommer på riktigt snart. Det ska visst bli fint i helgen. Hoppas det stannar kvar =)

11 kommentarer:

Sara sa...

Hej
Som alltid så gör man vad som helst för sina vänner. Jag ska säga åt dem när de pangar på fåglarna att meddela dig så du kan ta skydd och ja, de är rätt proffsiga på sandupptagning, de är ju mina arbetskamrater ;D.

Som alltid. Superfins kort. Jag förstår inte hur du lyckas men du gör det bra.

I morgon är det presentutdelning. Jag sveper förbi ditt jobb under dagen.

Kram Sara

Suz sa...

Åh,så fina kort!Vad roligt att du deltar.Vad bra med "sophjälp" hemma det skulle jag behöva här...kanske ska låna gossen ;) Kram och trevlig helg Suz

Maria sa...

Fina kort som alltid. Vi har också sopat hela gatan utanför oss. Jobbigt var det, men fint blev det. Trevlig helg! Kram

Agnieszka- Mamma till 2 sa...

Ohh jag är grymt impad på dina kort som du gör!
Skönt att höra att ni lever!

kram

Nina sa...

Gillar båda korten jättemycket! Gillar dina swirlar bakom blommorna, måste nog inköpas framöver =)
Ha en skön helg!
Kram Nina

mia sa...

Jättefint kort Tess!!
Kul att du vill vara med på utmaningen!
Lycka till!! //mia

nathalie sa...

Dina kort är otroligt fina tessan.
Önskar jag hade den begåvningen eller vad man ska kalla det:)

TinaStina sa...

Så himla fin Maja-rosetten blev!!! Har du gjort den på det där sättet som Maja visade oss för några veckor sedan? Den fick jag inte alls till :)

Gillar båda korten massor och glitterstickles i massor är ALDRIG fel :D

Kramen!

Petra sa...

Fina kort du gjort! Hoppas ni alla mår bra. Vide är sjuk (han har ju varit frisk alldeles för länge nu)men hoppas att han blir bättre snart. Ingen magsjuka, "bara" förkylning. Kram

Petra sa...

Fina kort du gjort! Hoppas ni alla mår bra. Vide är sjuk (han har ju varit frisk alldeles för länge nu)men hoppas att han blir bättre snart. Ingen magsjuka, "bara" förkylning. Kram

Petra sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.