lördag 8 november 2008

Nya awards - jag blir så glad =)

Jag har fått två nya awards. Den första har jag fått av både Suz, Inger, Nina och Malin!!!! Hur kul är inte det... Tack tjejer, ni är bäst!!!


Den andra kommer från Malin den också. =)

Jag vill ge båda två tillbaka till de rara tjejerna för att ni är en lika stor inspiration för mig!!


I övrigt har jag legat totaldäckad. Hade min första arbetsdag i måndags, nu är det Matte som är hemma med Melwin, men redan måndagen var jobbig med frossa och huvudvärk. Efter det har jag knappt rört mig från soffan. Så jäkla trist och jobbigt att vara så sjuk.

Men nu bär benen igen i alla fall så idag har mamma och jag snorat ikapp på Syfestivalen på Kistamässan. Det var en riktig kärringträff (ursäkta uttrycket). Scrapbookingen hade 7 montrar eller något och där befann sig typ hälften av mässans besökare (de under 50) sååååå trångt. Men några fynd gjorde jag i alla fall. Nu är jag trött efter dagens äventyr...


Det har inte varit riktigt lika stiltje på kortfronten som det verkar men det är ju en stor dag i morgon för landets alla pappor så det finns en del jag har hållit på ett tag men för dig som orkar komma tillbaka så kommer det en rejäl uppdatering inom kort.


Lämna gärna en kommentar innan du försvinner, det är så kul. Fick veta idag om en tjej som brukar tassa runt här men inte har lämnat nåt avtryck, fast hon lovade att bättra sig ;)


Kram på er

4 kommentarer:

Anonym sa...

Jag är nyfiken på dina inköp och dina alster... återkommer sneare när du uppdaterat!

//Malin

Suz sa...

Men så här kan du väl inte göra... Jag är ju så nyfiken så jag tror jag dööööör. Kommer vara uppkopplad hela dagen så du vet! Skönt att du är på bättringsvägen i allafall. STOR kram från en nyfiken

Hanna sa...

Nu bättrar jag mig! Vilken jättefin blog du har. Avslöjande bevis på shoppinghysteri på min blog....

Nina sa...

Tack för kommentaren och för awarden... =)
Tråkigt att du varit så krasslig, men skönt att höra att det går åt rätt håll...
Jag kan tyvärr inte på tisdag =( Men hoppas vi ses snart iallafall.

Nu är jag nästan lika nyfiken som Suz... så nu vill vi se lite kort här! =)

Kramar Nina