måndag 10 november 2008

När ska man bli frisk??

Jag är aldrig sjuk.
Visst händer det men det är inte ofta. Och det brukar inte vara långvarigt. Men nu tycks jag ha fått sota för allt ont jag nånsinn gjort. Det blir inte bättre!! Jag hade bestämt att jag skulle jobba idag, men jag känner mig inte ett dugg bättre än i slutet på förra veckan. Och det är sådär precis på gränsen att man inte orkar en dag på jobbet. Jag blir galen... jag vill inte vara sjuk och jag vill inte vara hemma....

Här kommer i alla fall de utlovade farsdagskorten.
Jag har gjort min första Sassa-blomma. Den är så fin. Sassa är så fantastiskt duktig och har lagt ut en perfekt detlajerad guide till hur man gör blomman här på sin blogg. Tusen tack för den!!

Det här små minialbumen var till morfar och farfar. Vi har under året "smygtagit" bilder på morfar/Melwin och farfar/Melwin för att jag skulle ha till albumen. Det var lite pyssel att få ihop det med de blev uppskattade.

Till sist Melwins kort till Matte på hans första fars dag. På insidan är det Melwins hand som jag "stämplat" med akrylfärg och så fick Melwin hålla i pennan och med lite hjälp skriva sitt namn.

Det var allt för idag. Nu ska jag titta till den lilla som bara sover och sover, han är inte heller på topp stackarn.

13 kommentarer:

Inger sa...

Hej på dig Therese:)
Inte kul att höra att du fortfarande inte mår bra din stackare hoppas du får krya på dig snart, jag håller tummarna för dig!
VILKA KANON SNYGGA KORT DU HAR VERKLIGEN LEGAT I TYCKTE MYCKET OM:)
Sköt nu om dig och hoppas vi ses snart, hälsningar & kramar från lilla pyssel Inger

suz sa...

Äntligen får vi se dina fina saker du gjort, men så tråkigt att du inte mår bra än
:( Hoppas ,hoppas att det vänder snart. Du är så jätteduktig. Det är perfekt allt du gjort,så roligt att få. Sassablomman är sååå snygg och jag sliter mitt hår och hoppas jag får till en ikväll. Stor krya på dig kram

Anonym sa...

Krya på dig vännen!

Jag tycker alla korten och minialbumet var superfint, jättekul att äntligen få dina skapelser!

Favvo är nog Melwins kort till pappa, underbart!

//Malin

Inger sa...

Ja kan du tänka dig att lilla Isabelle blir ett år nu 27 november men jag får tyvärr inte fira henne före 19 december men då ska det firas det kan jag lova:)
Jag försöker mig på lite kort men dom blir alltid så fina som dina och Susanne sina blir lite avis på ER !
Ha en riktig trevlig kvald och sköt om dig nu KRAMIZAR från lilla Inger

Nina sa...

Oj vad mycket fint du gjort!!! Den där sassa blomman har jag sett beskrivning till och är också sugen på att göra men har nog inte allt jag behöver... Din är superfin iallafall! Du får lära mig =)
OCH krya på dig nu!
*kramar om och kastar c-vitamin*
Nina

SasSa sa...

Usch då höstförkylningar är inge skoj. De sitter som berget. Krya på dig vännen!
Korten är gööörafina och albumen vilken ljuvlig present!
Tack för söta ord!
Kram SasSa

Therése Lundberg sa...

Hej där!
Tänkte titta in här och tala om att vi är några stycken som planerat träffas och scrappa söndag 7/12. Vi tänkte hålla till i Öppna förskolans lokaler på Arnö. Ta med dina scrappande vänner och kom du också, alltid kul om vi är flera! Vi får betala 100 kr för lokalen, så vi får väl lägga nån tia var. Hälsningar från Sonjas kompis Therése :)

Erica sa...

Tråkigt med en höstförkylning. Hoppas du mår bättre snart. Vilka fina kort du gjort. Det var mycket fint som du har skapat. Blomman som du gjort (från Sassas beskrivning) blev jätte fin. Har själv inte stämpeln men har ritat en själv. Hoppas få på den ett kort snart.
Kram Erica

Nina sa...

Självklart kommer jag och pysslar imorgon! Kul att du också kommer. Hoppas du blivit ordentligt kry nu så du orkar pyssla länge imorgon =)
Kram Nina

Inger sa...

Hej på dig Therese:)Tack snälla för besöket och din kommentar:) Jag vet inte vad som har hänt men tycker inte att jag har fått till korten som jag ville förut men nu känns det som det har lossnat lite. Nu har det varit kul att göra Julkort för nu känner jag att jag får till dom som jag hade tänkt ut att dom skulle se ut:) Sköt om dig och hoppas du har blivet av med din förkylning nu, hälsningar & kramar från lilla Inger

Inger sa...

Hej igen:) Du får jätte gärna höra av dig om du har roliga saker du vill bli av med:) KRMIZAR lilla Inger

Suz sa...

Hej! Längtar efter nya saker här att vila ögonen på;) Kram

Mia sa...

Skickar över lite "krya på dej"-vibbar! :) Jäkla vinter till att krångla till det för en.