måndag 21 juli 2008

Sommaren kommer =)

De har sagt att sommaren kommer i morgon. Hoppas hoppas hoppas det stämmer. Nu vill jag bada. Nästa vecka när vi är på Gotland hoppas jag det är jättevarmt och skönt.

I väntan på sommaren har jag gjort ett beställningskort. Svart, vitt och cerise var önskemålet och så här blev det.Hoppas hon blir glad. I morgon har vi pysselkväll i tjejgänget. Jag kunde inte vara med förra veckan så nu har jag abstinens. Har egentligen inget speciellt jag behöver göra så jag tror jag ska göra ett tredje album till mina quickutz alfabet tror jag. De två jag har är fulla och jag vill ha fler alfabet =) Så här der de utJag har använt vanliga pärmar i papper. De som finns i olika färger för ca 20:- på clas ohlsson. Sen har jag klippt dem i passande storlek, klätt dem med papper och satt dit resårband i öljetter som håller pärmen stängd. Jag har även märkt på vilka alfabet som finns i repektive pärm. Mycket smidigt då man ibland glömmer vilka man har =)

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej!!!

Nu har jag kommit hem och sitter här och kolalr igenom mina mail och allas bloggar, massa att ta igen på en vecka utan internet!!!

Superfina kort du gjort sen jag sist var här och kollade, och även QK-pärmarna var fina och billiga!!

//Malin

Anonym sa...

Vilka fina och smarta pärmar! Det skrivs upp direkt! Underbara bilder från Gotland, särskilt hundarna på stranden:) Finns den blå lagunen verkligen där?? Jag ramlade in här via SuZ sida och kommer säkert tillbaka=0)

/Anne