fredag 4 juli 2008

Galen mamma...

Melwin har fått en ny vagn... 5,5 månader gammal, har inte vuxit ur den andra . Inget som helst fel på den heller. Men..... den nya är så snygg.. och har bara tre hjul =) Så smidig att köra.
Jag är supernöjd men har lite ångest i plånboken =) Men va fasen... klart killen ska ha en ny vagn =)
Så här ser den ut. Melwins (min) favvofärg såklart.Här är han den lille prinsen


Tänkte visa mit senaste kort också. Det gjorde jag till en kompis för att visa att jag tycker om henne och för att hon gillar rosa =) (och litegrann för att få testa min nya fjärilsdie)

Det var allt för den här gången. Ut och njut av sol och högsommarvärme.
Kram

3 kommentarer:

Mia sa...

Tack för utmärkelsen! Vad roligt att du också har fastnat i amigurumivärlden. :) Din filur är jättefin, jag skulle aldrig gissa att det var första gången du virkade! Det ska bli spännande att se vad du virkar härnäst.

Anonym sa...

Fin vagn vet du, jag var lika galen jag, Benjamin hade en liggvagn i typ 5 månader, sedan tröttnade jag på den och köpte en kärra för att sedan byta den mot en sulkyvagn, det fanns dock inga sånna snygga trehjulingar på den tiden, hade det gjort det hade jag tveklöst köpt en!

Underbar prin och super fint kort!
Jag orkade inte fota de nya Magnoliorna, men jag hittade bilder på de fem jag köpte, finns att se på min blogg, håller på att färglägga för glatta livet.

//Malin

Nina sa...

Oj, kom på att jag glömde tacka dig för utmärkelsen! Tack snälla =) Mysigt kort på dig och Melvin! Fin vagn och fint kort också! =) Ses på tisdag. kram