söndag 1 februari 2009

Förklaringen

Nu kommer förklaringen till min brist på engagemang både vad gäller pysslande och bloggande. Och i och för sig resten av fritiden också. Min enorma trötthet beror på att jag ska ha en bebis till. Melwin ska bli storebror i början på juni. Det är jättekul och spännade samtidigt som man funderar på hur det ska gå med två så små samtidigt.

Vi har varit på ultraljud och här är bilden vi fick på det lilla underverket.

Melwin har hunnit fylla ett år sen sist också. 14 januari blev han stor kille. Tänk att tiden har gått så fort. Han går inte än men har precis lärt sig att stå själv långa stunder och äntligen har han lärt sig att själv stoppa matbitar i munnen. Nu kan han sitta och äta banan själv medans jag äter något annat =) Han har också äntligen blivit kompis med gåvagnen, han skiner som en stol när han kommer gående i hallen tills väggen är i vägen och det tar stopp.
Här är en bild från Melwins kalas med Vincent och Theodor. (Det är pappa som fixat Melwins tuffa frisyr)

En relaxed kille i pappas knä i väntan på att gratulanter ska komma.Vi har även hunnit med en julgransplundring hos mormor med obligatorisk fiskdamm.Nu har Melwin somnat och det ligger leksaker över hela hallen, tror det är dags att plocka ihop dem. I morgon är det jobb igen och månadsbokslut så då blir det full fart hela dagen.

Ooops, höll ju på att glömma en viktig detalj. Eftersom vi nu ska ha en liten kotte till innan Melwin är så stor att han kommer knalla runt obehindrat själv så måste vi ju ha en ny vagn, en dubbel. Jag har hela tiden varit insälld på att jag SKA ha en Urban Jungle. De är snygga. Men, de är dyra, inga tillbehör såsom liggdel till babyn, regnskydd mm ingår. Det blir ännu dyrare. De är tunga. Och sist men inte minst, det finns inte en chans i världshistorien att hunden Albin får plats bredvid den i bagaget på vår Passat. Då måste vi byta bil, det blir ÄNNU dyrare.

Så det som jag inte trodde skulle ske har skett, jag har ändrat mig...... Och vi beställde en vagn igår. En Phil & Teds. Jag gillade dem inte alls först men efter mycket läsande har fördelarna övervägt nackdelarna så det blir en sån. Det känns jättekul och jag vill börja använda den NU. Så här ser den ut.


Den väger inget jämfört med den andra. Den blir mindre än den enkelvagn vi har nu när man fäller ihop den - Albin får plats. Den är inte bred så att man inte kommer fram i affärer. När man bara kör ett barn i den kan man lätt klicka bort andra sätet så att det blir en enkelvagn. Och vi hittade ett erbjudande där alla tillbehör vi behöver ingick till ett förmånligt pris =) =) =). Hoppas den kommer snart =).

5 kommentarer:

Suz sa...

Vilket vrålåk:0) Härliga bilder på sötnosen! Sen är det roligt att du gjort ett inlägg,hoppas det kommer ett till snart md kort...du vet mycket vill ha mer;0)Kraaaaam och ses i morgon

Nina sa...

Kul att du bloggat! =)
Bebis söt ut som en sötis! Kanske lika söt som storebror...
Skönt att ni hittat en vagn som ni är nöjda med... svårt det där, allt har ju för och nackdelar *suck* Hoppas även jag att det kommer mer blogginlägg snart!
Kram Nina

Nina sa...

ser ut som en sötis skulle det ju vara... =)

Anonym sa...

Ser fram emot att få göra bebiskort... gärna ROSA!
...och he he he vilka nica vagnar det finns nu för tiden, annat var det förr... ha ha ha ha

//Malin

Anette sa...

Nej va roligt! Grattis i massor!

Har varit inne varje dag i hopp om att något nytt ska stå men icke. Men så idag; åh va glad jag blir.

Grattis till er ALLA och lycka till ;o)

Kramar