söndag 24 augusti 2008

Long time no see

Det går lite trögt här för mig. Jag har mycket jag vill göra men inte riktigt tiden att göra det. Matte sliter för fullt i badrummet som vi håller på att göra om och jag går ut med Melwin och Albin för att de ska slippa det värsta oväsendet.

Jag har i alla fall ett färdigt kort som jag kan visa upp. Möjligtvis kan man klämma dit något namn när det visar sig vem som ska få kortet. =) Det är mitt första kort med Sarah Kay stämpel. De var roliga att måla så det blir nog fler. Den här har jag fått låna av Malin, tack snälla!!Jag har dessutom fått ännu en award till min blogg av Malin.Reglerna för denna award är att man får ge hur många man vill! men gärna dom som är lite krassliga, tappat lite inspiration, har en tråkig dag, är sur på världen eller så.
Jag skulle vilja ge den till så många som inte har någon blogg. Mina bloggvänner gör så mycket fint hela tiden så där verkar det inte vara någon brist på inspiration. Ni som verkligen är värda en award har dessuton redan fått den. Men om någon av mina vänner verkar tappa lite inspiration så är det väl inte för sent att skicka den i efterhand.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Väldigt fint kort, jag älskar det alfabetet - det måste jag köpa!

Therése Ringström sa...

Vilket fint kort, jag älskar de där stämplarna. Hoppas det går bra med huset:0)
Therése

Carina sa...

Hej!
Nu är sommaren slut så nu finns det lite tid till "skräpet"! Vad fint du har gjort det!