söndag 18 maj 2008

Äntligen....

... har hon fyllt år. Nu kan jag lägga ut det svarta kortet som varit så omtalat. En av mina bästa vänner har en stor passion för svart så hennes födelsedagskort var givet. Det var riktigt kul att göra och jag är nöjd med resultatet.

Vi har även hunnit med en födelsedag till sen sist och det kortet kommer här.

Nu är det mindre än en vecka kvar tills vi flyttar. Det ska bli så skönt och jag kommer få en helt egen pysselhörna så jag slipper packa upp och ner hela tiden =) =) =)

Igår var jag och Suzanne (kursledaren) i Norrköping. Det var scrapträff i stan och handarbeta.se var där och sålde lite grejer. Utbudet var sådär men lite fick vi med oss. Vi var även på Pysselpassion som hade en massa erbjudanden. Det blev lite fler distressfärger, en del papper, några sorters blommor och en stämpel. Nu jobbar jag hårt på att få till en beställning från Magnolia.

Kram och god natt

5 kommentarer:

petra/paradise sa...

WOW!! Häftigt det svarta kortet var!!! Förstår att mottagen blev glad!! =D
Å det andra rosa kortet var supersött det också! =)
Tack för goa ord inne hos mej! *glad*
kram Petra

Maria sa...

Supersnyggt svart kort! I like! =) /Maria

Carina sa...

Jätteläckert med ett svart kort!
Carina

Linda - www.knorrigt.com sa...

Vilka söta kort! :)

Anonym sa...

Jättefina kort här också, tack för din kommentar! Nä jag har inte "alla" alfabet, men det har blivit ett par stycken.........
(jag önskar att jag hade fler- men man vill väl alltid ha mer), och med risk för att få stå i skamvrån så har jag nog 17 st QK och 1 st CB)
//Malin