fredag 10 september 2010

Tiden går

Och den går snabbare än vad jag gör. Jag varken hinner eller orkar uppdatera här så mycket jag önskar att jag skulle göra. Kvällarna går otroligt fort och jag är trött när jag har jobbat.

Mycket har ändå hänt. Matte har skolat in barnen på dagis. Tilda har ju börjat dagis nu till hösten och Melwin har bytt dagis så nu går båda på Kanntorps förskola. Inskolningen gick löjligt bra. Melwin var vi aldrig oroliga för, honom får man ju släpa hem, men Tilda är ju så liten och lite mammig. Men det har gått hur bra som helst. Nu har de gått en "riktig" vecka och det har gått bra fast de är trötta när jag kommer och hämtar dem vid 16.30.

Matte har alltså börjat jobba och allt är back to normal. Ska bli grymt skönt med två hela löner igen, det har man ju inte varit bortskämd med senaste åren.

Helt plötsligt ställs livet på sin spets också när en nära släkting helt plötsligt går bort. Många funderingar väcks och alla tankar går till mina kära kusiner som förlorat sin pappa. Tänker på er. ♥

Om en vecka åker Matte till Göteborg i fyra dagar. Då får man verkligen visa vad man går för... Jisses, att vara själv hemma, jobba heltid med två barn på dagis och hund hemma är ingen lätt ekvation. Kloning vore inte helt fel.

Har gjort lite kort sen sist. Det första är ett namngivningskort bestående av en herrans massa stämplar. Sen två födelsedagskort. Det sista levererar Matte i mottagarens brevlåda inatt på väg hem från sin spelning på Fika men jag tror det är riskfritt att lägga ut det.







Lilla yrvädret Tilda lärde sig ju gå helt plötsligt en kväll när jag kom hem från en tvådagars resa till Göteborg. Sen dess har hon gått och gått och gått... Nu knallar hon hela tiden och det är ju så sött!! Iågr mätte jag hennes fötter och upptäckte att hennes skor är för små. Oops, nu måste vi ut och riva i förrådet efter Melwins gamla skor hon skulle få ärva. Jag har hittat en men den andra är spårlöst borta i vårt extremt röriga förråd.

Här är Tildas ett-år-och-tre-månaders-bild. Det är INTE lätt. Hon kan INTE sitta stilla.... Ögonen på något helt annat (mig tror jag) och linsskyddet i handen. Det får duga. Min fina tjej! (Notera blåmärket på kinden, jag tror de smittar. De dyker upp överallt på hennes lilla kropp. Kan det ha något samband med att hon klättrar som en liten apunge?)



I morgon ska vi flytta lilla mamma hit till Arnö. Äntligen! Hon har hittat sitt drömhus och NU flyttar hon. Välkommen hit mamma!