torsdag 29 april 2010

Sommar och sol

Igår när jag cyklade hem från jobbet frös jag trots mössa och vantar... och idag har jag varit ute till ca halv åtta utan jacka. Konstigt att det kan diffa så på ett dygn. Det har varit rena sommarvärmen idag, såå skönt.
Sen jag kom hem vid kvart över fyra har vi varit ute i princip till läggdags för barnen. De har lekt på tomten och skrattat och haft kul. Först fick de turas om att åka rutschkana, Tilda tyckte det var superkul. Och sen tog jag fram gungan. Det var inte så populärt hos Melwin när det var Tildas tur att gunga. Hon tyckte det var roligt men han var såå avundsjuk. Det är svårt att vänta på sin tur när man är två.

Efter flera timmars lek ute fick vi avsluta i badkaret. Och efter det var det dags för välling. Tilda somnade nästan i min famn när hon druckit sin välling och Melwin gick bort mot trappan och började gå uppför när han var klar med sin välling. Det händer bara inte!! Så de måste ha varit trötta efter all utevistelse =)














Igår fyllde min vän Suz år. Det är hon som fått mig fast i "kortträsket". Hon var lärare i den kurs jag gick hos medborgarskolan för två år sen. Och sen dess har vi och resten av tjejerna från kursen (+ några som tillkommit) fortsatt att träffas en gång i veckan för att pyssla tillsammans. I alla fall så får man alltid lite prestationsångest när man ska göra kort till folk som "vet vad det handlar om". Men jag tror hon blev glad i alla fall.



I morgon ska vi åka och köpa en trehjuling till Melwin när jag slutar. Vi ska möta upp mormor och morfar. Det är de som håller i plånboken. Han fick ju det i present av dem när han fyllde två.

På tal om presenter fyller Tilda snart 1. Jag har kommit på att hon måste önska sig en egen bobby car för annars lär det bli slagsmål i sommar. Hittade en fin till henne.

Såå fin, en prinsessrosa prinsessbil till min prinsessa. Det enda negativa är att det inte är sånna gummihjul på men det kanske man kan byta?

4 kommentarer:

Suz sa...

Jag blev sååååå glad ,det är så snyggt och så välgjort,bedårande färger.Tusen tack
Stor kram Suz

Nina sa...

Underbara bilder på barnen och hunden =) Dom ser ut att stortrivas allihop... Vi var ute så gott som hela dagen igår och grävde och det var så skönt ute, hoppas på det vädret i helgen också. Kortet till Suz är superdupersnyggt, är helt såld på dina swirlstämplar nu och måste nog leta upp dom för beställning...
Ha en skön valborg!
Kram Nina

http://stengeltjejen.blogg.se sa...

Jag är nästan 100 på att man kan köpa gummihjul & byta,,, tanken har slagit mig åxå,,, men nu är ju Bilen ute så det gör ju inget!!! Fint kort och FINA barn,,, KRAMIS

TinaStina sa...

Kortet till Suz blev ju uuuuursnyggt! Älskar den där stämpeln och du har verkligen lyckats med färgkombinationen. Är det stämpelbokstäver som du skrivit "Suz" med? Det var jättesnyggt! Har du gjort alla blommorna själv??? De blev hur snygga som helst! Och jag som är sååå lat så jag orkar inte ens prova (skyller på det eftersom det är så pilligt att jag troligen inte skulle klara det ;)

Kramen!