tisdag 28 april 2009

Nu får det vara slut snart...

Ikväll har jag varit och pysslat med tjejerna men jag åkte hem tidigt. Har så förbannat ont i ryggen. Jag har varit otroligt skonad från det under denna graviditeten men nu verkar det inte gå längre... I och för sig hade vi after work med jobbet i fredags och var bl a och bowlade... Inte så smart kanske när man är höggravid. Fast det blev inte så många klot rullade för min del ändå, dels var vi typ 6 på varje bara och sen var Melwin med och han tyckte inte att det var så där jättekul nere vid banorna, halvfulla människor, klot som låter och hög musik. Kanske lika bra att han och jag gick runt "där uppe" istället för att spela så mycket.

Nåväl, jag längtar till graviditeten är över. Det börjar bli jobbigt, allt gör ont, magen är i vägen och jag spyr rätt som det är... I morgon är det 5 veckor kvar till mitt planerade snitt men jag tvivlar på att pyret stannar kvar så länge. Vi får väl se =)
Idag fyller Suz år. Det här kortet kom till henne med posten idag.

Det börjar snart bli dags med bilder på köket, jag vet. Ska fixa det till helgen tror jag. Vi har äntligen fått hjälp av mina jobbarkompisar och fått ordning på fläkten. Sååå skönt att slippa den gamla fula som knappt funkade.

Helgen har bjudit på högsommarvärme och vi har passat på att vara ute och fixa lite på tomten. Framför allt har vi äntligen tagit bort den otroligt barnosäkra fiskdammen. Melwin älskar vatten och har dragits som en magnet till den. Känns inget kul att inte kunna lämna honom på tomten utan att behöva bevaka honom. Nu är den dock igentäppt och vi har sått gräs över.

Melwin har fått en bobby car av mormor och morfar. Han har ju sin fina bmw inomhus men nu har han fått en bil han får köra ute med också. Då blev han glad =)


Nu är det dags att ta tag i deklarationen.... Sen sova =)

tisdag 14 april 2009

Mitt i köksrenoveringen

Påsken är över och det har varit sjukt härligt väder. Vi har mest hållt oss inomhus och jobbat med köket. Äntligen börjar det likna något. Nu i helgen fick vi upp alla skåp och bänkskivan är på plats med fungerande spishäll och diskho med vatten och allt =) Tänk att slippa stå inne i tvättstugan bland bajsblöjor och fixa mat, vilken lyx!!!!!!
Bilder på köket kommer så fort jag fått fatt på min kamera som jag tyvärr glömt hemma hos våra vänner...
Melwin har varit ute och lekt lite medans pappa och morfar har rört till det i köket. Han har kommit på hur kul det är att gå så han går runt hela tiden. Och så älskar han att gunga.








Jag har även gjort ett par kort på sistone. Det första var till Malin som fyllde år för lite sen. Det andra var mitt bidrag i en skisstävling på den scrapträff jag var på förra helgen. Det var min första scrapträff och riktigt trevligt =) Köpte lotter för 60:- och vann två fina priser också, inte illa =)





Det var allt för idag. Nu är det sags för sängen. Ska till Norrköping och jobba i morgon så då blir det tidigt...
Gonatt!

onsdag 1 april 2009

Vem är det som går och går...

Tänk att han har lärt sig gå. Äntligen! Mer och mer för varje dag. Men ändå är det lite "struttigt" än så länge. Inte helt stadigt men hur gulligt som helst. Det är så roligt när de lär sig saker, man väntar och väntar och så helt slötsligt så bara funkar det.

Sen han började dagis har allt bara gått så fort. Han är ju yngst i sin grupp och det är klart att han blir inspirerad av de äldre. Även om det bara skiljer ett par månader så är skiljer det ju mycket i utveckling. Förra veckanlärde han sig till exempel att äta själv med sked också. Han behöver hjälp att lägga på mat på skeden men sen ska man klara sig själv.

I helgen har vi varit på dop. Det var lilla Elsa som skulle döpas. Har inga foton därifrån men jag visar kortet jag hade gjort till henne.

Jag har inte så mycket nytt att berätta om våran köksrenovering. Nu har det gått så mycket tid till att flytta fläkten. Vi har ett bökigt system där hela husets ventilationssystem styrs via köksfläkten. Inte kan man köpa nån sån där fin fläktkåpa då heller. Trots att jag jobbar på ett ventilationsföretag fattar jag inget, tur man har bussiga jobbarkompisar som hjälper till =)
Tänk att våren äntligen har kommit, hoppas bara den är här för att stanna!!!!!