tisdag 3 november 2009

Mitt liv i bilder

Fasen.. jag hinner inte med att ha två barn, hund, sköta hemmet, pyssla och dessutom uppdatera bloggen... Därför, bloggen blir lidande.. Skulle vilja uppdatera så mycket oftare men kvällarna är för korta. Tilda sover inte riktigt som jag vill och jag har inte mycket tid per dygn utan barn. Igår satt jag uppe till halv ett och gjorde klart Melwins familjebilder han skulle få med sig till dagis idag. Det är skandal att han inte har haft några bilder på Tilda på dagis fram tills nu.

Men men, detta får bli en kort sammanfattning av de sista veckorna bestående av några bilder.

En stor del av den tiden Melwin inte är på dagis spenderar vi på öppna förskolan. Jag vill göra reklam för Arnö familjecentral, det är ett fantastiskt ställe med underbar personal och många trevlig människor som går dit. Melwin stortrivs och Tilda sover ofta skönt i vagnen utanför så då har jag lite tid för Melwin också.

Här leker han som bäst med kompisen Linnea. En riktig ögonblicksbild. Fångade dem precis mitt i dansen. Den röda plastmojen mellan dem spelar musik när de turas om att trycka på knappen, och så dansar de =)


Den här bilden är bara för underbar. Matte tog den härom kvällen. melwin har själv satt plastkoppen på Albins huvud och man verkligen ser hur nöjd han är med sig själv =) Jag kan inte låta bli att skratta när jag ser den...


Vi har varit på badhuset också. Lilla Tilda har ju börjat babysim. Förra helgen var vi och badade hela familjen. Hon har även på senaste tiden hittat sina fötter =)


I fredags em gjorde Melwin och jag en pumpa. Visst är den fin. Ett litet spöke som står och lyser här utanför.


Tilda blev i lördags fem månader och ni som följer bloggen vet vad det betyder. Just det, månadsbild. Så här blev den denna gången.


Det var ju även Alla Helgona i helgen. Enligt tradition firar vi det tillsammans med mina föräldrar. Tacobuffe hemma hos mamma efter sedvanligt kyrkogårdsrundtur. Denna gången var vi dick endast med på den största kyrkogården, det är såååå fint vid minneslunden. Här tittar jag, Melwin och pappa på ljusen.


Den här bilden tog jag igår kväll. När jag lägger Tilda på golvet komemr ofta Melwin och lägger sig bredvid henne. och när nu Albin också råkade ligga i närheten kunde jag inte låta bli att bara arrangera om liiite för att de skulle ligga så fint på rad.


Nu när det närmar sig fars dag med stora steg har jag fullt upp på pysselfronten med att tillverka farsdagskort. Och vad kan då passa bättre än att visa upp morsdagskorten som inte visats ännu trots att det är fem månader sen (Tildas födelsedag). Det var ju lite mycket just då... och sen har diverse fotomissöden gjort att jag inte lyckats få tag på båda bilderna förräns nu så här kommer de. Bättre sent än aldrig.





Det får vara allt för idag. Nu ska jag plocka undan min lunchdisk och sen snart hämta Melwin. Ikväll är det min "night out". Pyssel med tjejerna, underbart! Och i morgon ska jag och underbara mamma till Stockholm och SHOPPA!!!!!!!!!!!!!!

Kram så länge

7 kommentarer:

Suz sa...

Vad härliga bilder på ungarna! Vad duktig Melwin är som gjort så fin pumpa:D Morsdagkorten är super fina! Ses ikväll

Kram Suz

Nina sa...

Underbara bilder på barnen, funderar på om du ska få ta med kameran och komma hit och fota Hugo lite =) Du är ju bra på det där med att fota!!!
Korten är superfina, och jag vet ju att papporna får superfina kort också =)
Kram Nina

Lilla Pyssel Inger sa...

Ungarna är helt underbara Tess jättekul att få se:) Å kul att du tyckte om den nya blogg bilden den känns mera jag nu:) Ha ha ha du får mig till att skratta tack snälla, trodde du kände mig Tess:) Det gick inte att använda så många brads på denna blogg bild å då fick det bli "mycket" av något annat alltså rosor!!! Du vet jag har svårt att hejda mig med vissa saker ha ha ha
Gillar korten du har gjort det är verkligen Tess kort jättefina:) Ha det så bra och sköt om dig/er kramis från lilla Inger:)

Handstämplat sa...

Oh vilka härliga foton på familjen och Halloween. Pumpan var ju döläcker. Och underbara kort också!!

Vill tacka dig för hälsning hos mig och svara på din fråga.
Bokstäverna är svarta glitterstickers från K&CO. Det är olika fonter i samma set.

Men det skulle ju funka med stämplar med.
Jag har precis köpt hennes (Heidi Swapps) alfabetsstämplar som jag ska testa.
Ha de gött!
Kram SasSa

Marie-Louise sa...

Hello tjejen! Er pumpa är ju för jäkla häftig!! Fattar inte hur du lyckas..eller är det Melwin kanske...? ;) Gillar verkligen bilden på "alla" barnen också, hur mysig som helst! Ha det så gott, kramizar från mig!

Hanna sa...

Hej!
Vilka fina bilder.
Och vilken läcker pumpa! Så snygg!
Fina kort också.Vackra färger och upplägg precis som alltid! :o)

Du undrade lite över färgblandningen till strumporna på ett kort jag visade för ett tag sedan...
Färgerna jag använt, är Tattered Rose, Aged Mahogany och Dusty Concord.
Har använt Tattered Rose som en grund i färgblandningen, och tar sedan i Aged Mahogany. Tänk på att inte ta allt för mycket av den röda först, den "tar gärna över", så prova dig fram och blanda i lite i taget tills du får den färg du önskar. Sedan tog jag väldigt lite av den lila, bara för att tona ner färgen lite, så att den inte blev så stark.
Hoppas det går bättre nu! :o)
Kram,
Hanna

Tesa/Therese sa...

Tack för din kommentar, granen och nästan alla stämplar som används kommer från PRICKIFORM.