onsdag 17 september 2008

Har ju glömt bort...

...att jag fått en fin award av Malin. Tack så mycket!!!! Du är en av de största inspiratörerna för mig så det värmer mycket när du ger mig awarder!!!!



Jag har gjort ett kort också. Det påbörjades för länge sen men igår blev det till sist klart. Det är en beställning så jag hoppas beställaren blir nöjd.



Tänk att det är mindre än en och en halv månad kvar tills jag ska börja jobba igen. Känns så konstigt. Jag har vant mig vid att vara hemma nu och jag trodde det väl aldrig men jag trivs med det. Men men, det blir nyttigt för Matte att känna på och vara pappaledig ett tag också. Det tror jag alla pappor skulle må bra av att vara.

måndag 15 september 2008

Pimpning igen

Nu har jag pimpat min tvättstuga lite. Det som är tråkigt och kan göras lite roligare är väl värt hur mycket som helst. Så hur fint är det inte med lite mademoiselle på tvättmedelsburkarna (och inte kan far i familjen skylla på att han inte vet vilket tvättmedel han ska använda heller...)

Jag satte biltemas dubbelhäftande tejp (den bästa som finns) på baksidan av cardstocken innan jag stansade ut i cuttlebuggen. Sen var det bara att dra av skyddspappret och fästa bokstäverna på burkarna, supersmidigt!!


söndag 14 september 2008

Välkommen Alfons

Igår var jag i Linköping på Scrapstäff. Inte och scrappade, bara och handlade. Suz och jag tog Melwin med oss och åkte ner (så fick pappa vara hemma ifred och jobba med badrumsrenoveringen). Detta är vad jag kom hem med:


Så mycket fint det finns. Man skulle lätt kunna spräcka budgeten på väldigt kort tid =)

ÄNTLIGEN har lilla Alfons kommit. Våra nära vänner Sara och Tobias fick i fredags morse en son som heter Alfons. Det var en seg rackare men tio dagar över tiden kom han. Vi var och hälsade på ikväll. Är det inte märkligt att helt plötsligt fövandlas min lilla plutt till en gigantisk jätte! Melwin blir för övrigt åtta månader idag.
Här är de två tillsammans.




Jag hade givetvis gjort ett kort till Alfons. Här kommer det och ett annat kort jag gjort på sistone.


torsdag 4 september 2008

Word window punch

Ikväll ska jag iväg och pyssla =) =) =) =)
När man är hemma med barn hela veckorna, vilket i och för sig är helt underbart, då behöver man ha något som man få komma iväg på och bara vara sig själv. Slippa vara mamma för en stund. Våra pysselträffar vi har en gång i veckan är guld värda och jag vill tacka alla tjejer i gruppen för att vi alla tillsammans gör att det blir så trevligt!

Den hett eftertraktade Word window punchen är på väg hem till mig =) Vet du inte vad det är så googla på word window punch, finns en hel roman om den på svensk scrapbboking. Anledningen till att den är så eftertraktad är för att den inte går att få tag i i Sverige. Den säljs endast via homeparties i USA. Men det jag inte lyckas få tag på det finns nog inte =)



Jag får hem några stycken nu om ett par veckor. Hör av dig om du är intresserad. Punchen kostar 220:- plus svensk frakt. Vet inte vad den väger men jag kan tänka mig att det blir runt 50-lappen för frakt.

måndag 1 september 2008

Mamma-babypyssel

Idag har Sophia och Theodor varit på besök och vi har gjort tryck på bodys till småttingarna. Det är inte alltid lätt att få hålla på ifred, alltid är det någon som vaknar, är hungrig, ramlar, blir slickad av hunden eller bara tröttnar på att inte få någon uppmärksamhet. Men när man är mammaledig har man ju all tid i världen så till sist fick vi ihop våra fina bodys.

Visst blev de fina!

Grabbarna sysselsätter sig på golvet.

Ett nytt kort att visa. Överlämnades igår till min kusin som noterade att katten var väldigt lik hennes =)