onsdag 27 augusti 2008

Coolaste bilen i stan =)

Melwin har fått en egen bobby car. Men inte blev det en vanlig bobby car inte... Klart killen ska ha en äkta BMW!!!! Ser han inte stolt ut så säg.

söndag 24 augusti 2008

Long time no see

Det går lite trögt här för mig. Jag har mycket jag vill göra men inte riktigt tiden att göra det. Matte sliter för fullt i badrummet som vi håller på att göra om och jag går ut med Melwin och Albin för att de ska slippa det värsta oväsendet.

Jag har i alla fall ett färdigt kort som jag kan visa upp. Möjligtvis kan man klämma dit något namn när det visar sig vem som ska få kortet. =) Det är mitt första kort med Sarah Kay stämpel. De var roliga att måla så det blir nog fler. Den här har jag fått låna av Malin, tack snälla!!



Jag har dessutom fått ännu en award till min blogg av Malin.



Reglerna för denna award är att man får ge hur många man vill! men gärna dom som är lite krassliga, tappat lite inspiration, har en tråkig dag, är sur på världen eller så.
Jag skulle vilja ge den till så många som inte har någon blogg. Mina bloggvänner gör så mycket fint hela tiden så där verkar det inte vara någon brist på inspiration. Ni som verkligen är värda en award har dessuton redan fått den. Men om någon av mina vänner verkar tappa lite inspiration så är det väl inte för sent att skicka den i efterhand.

söndag 17 augusti 2008

Pimp my blogg

Jag har fallit för grupptrycket och liksom alla andra pimpat min blogg. Visst blev den fin =)

Hur kul är det inte att shoppa bebisgrejer. Det finns så mycket fint. Livsfarligt att sitta vid datorn och bara kunna trycka på en knapp så kommer det hem saker i brevlådan. Under helgen har det blivit följande:
En filt till vagnen och ett par byxor från Lundmyr of Sweden
Nu kan jag lägga ut mitt kort som legat färdigt ett tag. Mottagaren har fått kortet och jag tror hon gillade det.



I veckan får jag hem en massa nya grejer jag har beställt. Så spännande =)

torsdag 14 augusti 2008

En award till mig =)

Jag har fått en award av Malin! Tack så jättemycket!!!!



Jag blir så glad när någon tycker att det jag gör är fint. Tack alla ni som lämnar kommentarer också, jag blir jätteglad. Ni som är här inne och tittar får gärna lämna ett litet avtryck efter er så jag får se vilka ni är. Det är så spännande att veta vilka som besöker bloggen.

Nu åter till awarden. Här kommer reglerna på engelska:

1. The winner can put the logo on her blog.
2. Link the person you received your award from.
3. Nominate at least 7 other blogs.
4. Put links of those blogs on yours.
5. Leave a message on the blogs of the girls you’ve nominated

Jag vill självklart nominera Malin, men även Suz, Kamilla, Nina, och Inger. Fler blev det inte idag trots att det finns så många som inspirerar mig.

Ni som läste mitt förra inlägg såg säkert den fina gruppbilden på oss som var på Gotland. Jag kan inte låta bli att visa denna underbara bild som bekräftar hur svårt det är att dressera djur! Albin, du är underbar!!!! (kameran var riggad med självutlösare)


Melwin, min lilla prins blir sju månader idag. Med risk för att låta som att jag är 50+ kan jag inte låta bli att säga: Det är inte klokt vad fort tiden går. Alla som har barn håller nog med....
Han är så glad den lille killen, titta bara.



Nu ska jag avsluta med ett kort jag gjort på sistone också. Det finns fler men dem kan jag inte visa ännu.



Jo förresten... Tackkortet från Melwins namngivning har jag inte visat än. Det är väldigt enkelt men fotot på Melwin är så fint.


Det var allt för idag. Nu är det hör tid för lunch!
Kram på er!

fredag 8 augusti 2008

Hemma från Gotland

Nu är vi hemma från Gotland. Har haft en vecka med underbart väder (kom hem i måndags morse, innan ovädret började). Sol och bad nästan hela tiden. Tänkte visa lite bilder därifrån.


Melwin och Hektor på Tofta


Hundarna njuter på Fårö


Blå lagunen, jättefint






Melwin har precis lärt sig sitta


Hela gänget

Har ett nytt kort jag ska visa också.




Det var allt för nu. Har lite mer att visa inom kort.