lördag 21 juni 2008

Semester

Nu har vi semester.... eller Matte har semester.. i åtta veckor =) Så skönt att vara hemma tillsammans. Även om jag alltid är hemma så är det skönt att få lite avlastning och hinna umgås tillsammans hela familjen.
Kanske jag kan få lite mer tid att pyssla också =)

Idag fyller pappa år. Vi ska dit och fira honom på eftermiddagen, tror inte han är här inne och kollar nu så här kommer hans kort. Vet inte om Edwin är speciellt lik min pappa men katterna är målade precis som pappas (mina.....) katter ser ut så det får symbolisera honom med katterna.



Nästa kort är en beställning till en som blivit mormor och köpt hus på kort tid.

Nu ringde klockan att majsen kokat klart. Dags att mixa lite puré till Melwin.
Hej så länge!

fredag 13 juni 2008

100-års kalas

I morgon ska vi på 100-års kalas hos min faster och farbror. Det är nog rätt så riskfritt att lägga ut deras kort här.
Har precis varit ute på en promenad runt Arnö med sambo, sovande barn i vagn och hund. Inte speciellt varmt ikväll, var nästan så man hade velat haft vantar. Mycket studentfirande överallt.

Nu ska jag passa på att pyssla lite när Melwin sover. Här kommer kortet.

tisdag 10 juni 2008

Storm...

Tänk att det har varit högsommarvärme så länge och idag känns det som att det är storm. Hoppas sommaren kommer tillbaka. Vi har namngivning för Melwin om tre veckor och då måste det vara sommar annars får inte gästerna plats =)

I helgen var vi på ikea och handlade lite möbler. Bland annat varsitt skrivbord och stolar till vårt gemensamma kontor/pysselrum. Så nu har jag äntligen fått ett helt eget pysselbord =) =) =)

Nu till ett par nya kort:


Det andra kortet är en beställning. Mottagaren är en sann hundmänniska som betytt mycket för min mamma och hennes hund. Hoppas hon kommer att gilla det.
Ikväll är det pyssel med tjejgänget. Hoppas kunna få ett till kort klart för det ska lämnas på lördag.
Nu ska jag fortsätta att inreda pysselbordet.
Hej så länge!

onsdag 4 juni 2008

Ny hobby

Ikväll har jag varit på pysselkväll med tjejerna. Jättemysigt och trevligt. Blev inte riktigt klar med kortet jag påbörjade men det kommer inom kort.

Jag har hittat en till lite kul hobby, nämligen att virka amigurumis. Det är japanska och betyder egentligen stickad figur. Jag provade mig på att göra en filur. Är han inte fin så säg. Jag har aldrig virkat förut. Jag har handarbetat mycket under min uppväxt men aldrig virkat. Men visst blev han fin ändå.




Sovdags, gonatt!

söndag 1 juni 2008

Nytt hus och nya kort

Förra helgen flyttade vi in i vårt lilla lilla hus. Vilket underbart väder det har varit. Kunde inte uppskatta den lilla tomten mer.

Trots flytten har det blivit några nya kort. Två av dem kan jag lägga ut än så länge.
Det första är mammas morsdagskort som hon fick idag då vi firade morsdag en vecka för sent.



Det andra är en beställning =) Det är inte utan att man blir lite stolt när man får beställningar.



Nu är det hög tid att sova.

Melwin vände sig förresten från rygg till mage för första gången idag. Och andra och tredje och... han tyckte det var jätteroligt. Stora killen... =)

Gonatt!